Hoppa till innehåll

Avtalskurs Installationsavtalet - Östersund

Seminarie, Visa alla

Så här kan du bemanna dina projekt - och samtidigt göra rätt!

I en osäker omvärld vet vi att många företagare har frågor kring driftsinskränkningen och arbetsbrist. Dessutom innehåller lagar och kollektivavtal många snåriga regler kring anlitande av underentreprenörer, bemanningsföretag och vid in/utlåning av personal.

Vi vet därför att det ibland är svårt att veta vilka regler som gäller.

Frösö Park Hotell 15 feb 2024 13:00 - 15 feb 2024 16:00

Därför får du chansen att träffa våra jurister som är experter på respektive kollektivavtal.

Lunch serveras mellan 12-13 och du väljer i anmälningsformuläret om du vill äta lunch. Du är välkommen att delta hela dagen (Teknikinstallationsavtalet är på förmiddagen, 09.00 - 12.00) om du önskar observera då att du behöver anmäla dig till bägge tillfällena.

Vi går igenom följande,

Installationsavtalet

  • Anlitande av underentreprenör
  • Rotationsarbete
  • Regelverket kring driftsinskränkning
  • Turordning regler vid arbetsbrist

Larm och säkerhetsteknikavtalet

  • Nyheter i avtal 2023

Tjänstemannaavtalet

  • Nyheter i avtal 2023

Seminariet är kostnadsfritt för Installatörsföretagens medlemmar men vi tar ut en avgift om 500 kr exkl. moms om du inte avbokat din plats ett dygn innan. Det går självklart att skicka en kollega i stället.

Anmäl dig här