Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

7 träffar

 1. Nya regelförändringen kring elsäkerhet vid arbetet - region Norr

  Webbinarium 14 dec 2021 10:00 - 14 dec 2021 12:00
  Kalender

  Den 1 november 2021 drog Elsäkerhetsverket in föreskriften och de allmänna råden kring elsäkerhet vid arbete. Föreskriften ersätts inte av nya regler, istället ska gällande arbetsmiljöregelverk tillämpas. Med anledning av detta bjuder vi in till ett webbinarium där du har möjlighet att ställa dina frågor direkt till våra experter.

 2. Regional kompetensarena Gävle Dala

  Webbinarium 03 dec 2021 09:00 - 03 dec 2021 10:00
  Kalender

  Varmt välkomna till ett möte om kompetensförsörjning för viktiga samhällsfunktioner i region Gävle Dala - fokus på klimatomställningen och installationsbranschen

 3. Regionala föreningar

  Webbsida

  Den lokala närvaron och de lokala medlemsaktiviteterna är det som uppskattas allra mest enligt vår medlemsundersökning. En förutsättning för att detta ska fungera på ett bra sätt är en stark regional förankring och ett lokalt engagemang som sker via de regionala föreningarna.

 4. Seminarier och utbildning

  Webbsida

  Som medlem i Installatörsföretagen har du möjlighet att medverka på seminarier, kurser och informationer. Du kan även påverka vad som du anser saknas från Installatörsföretagen.

 5. Möjlighet att påverka din kommun

  Nyhet

  Nu har Svenskt Näringslivs enkät om det lokala företagsklimatet i Sveriges kommuner nått många företag inom branschen för tekniska installationer. Har du fått enkäten har du möjlighet att vara med och påverka förutsättningarna i din kommun. Det är viktigt att de synpunkter som företag inom vår bransch har är med och påverkar slutresultatet.

 6. Valberedningsförslag 2020 xlsx

 7. Gävle-Dala

  Webbsida

  Region Gävle-Dala. Föreningen består av ca 260 medlemmar.

Du är på sidan 1 av 1