Hoppa till innehåll

Almedalen inspirerar och motiverar

Om Installatörsföretagen, Visa alla

02 juli 2024

Installatörsföretagens vd Ola Månsson lämnade nyligen ett soligt Visby med nya insikter och stärkta relationer från Almedalsveckan. Tillsammans med våra medlemsföretag har vi flyttat fram branschens positioner och lyft de frågor som är viktiga för dig som medlem.

Under veckan deltog Installatörsföretagens medarbetare i seminarium och runda-bordssamtal för att lyfta fram de frågor som är viktiga för dig som medlem.

- I Almedalen krymper avståndet mellan branschen, politiken och beslutsfattare, vilket ger oss goda förutsättningar att väcka intresset för våra ämnen i spontana och enskilda samtal direkt med dessa, menar Ola Månsson, vd på Installatörsföretagen.

Seminarium i Almedalen

Våra seminarium som genomfördes i Samhällsbyggararenan spelades in.
> Här kan du se dem i efterhand

Vi vill passa på att önska dig en riktigt härlig sommar. Se gärna vår film med bilder från Almedalsveckan i Visby.