Hoppa till innehåll

"I framtiden söker vi efter rätt förmågor"

Om Installatörsföretagen, Visa alla

31 augusti 2021

I Installatörspoddens sjätte avsnitt fokuserar vi på morgondagens installationsbransch. Hur kommer branschen förändras? Hur borde du som företagare tänka vid nyrekrytering? Och hur ska vi få in fler personer i branschen? Du hittar den där poddar finns.

Installatörspodden är en podd som riktar sig till hela installationsbranschen. I podden får företagare, experter med flera möjlighet att samlas för att diskutera aktuella ämnen inom branschen.

Om avsnitt 6

Det övergripande temat för avsnittet är framtidens installationsbransch där Ida Nordin som är Ingenjör på Bravida, Peter Bengtsson som är vd på MSI-El och Joel Andersson som är utbildningsexpert på Installatösföretagen pratar om morgondagen. De utgår från egna erfarenheter, teorier och en färsk rapport på ämnet.

Du möter också Joakim Carlsson, expert inom kommunikations- och säkerhetsteknik på Installatörsföretagen. Han tar med dig på en resa kring fastighetsnät, smarta fastigheter och system.

Med ett år kvar till valet dyker Installatörsföretagens näringspolitiska expert Amanda Rafter Ekenman ner i vad politik innebär för Installatörsföretagen och våra medlemmar. Vid sin sida har hon vd Ola Månsson som brinner för näringspolitiska frågor.

Som vanligt bränner chefredaktör Fredrik Karlsson av tre snabba och glödheta nyheter från branschtidningarna Elinstallatören och VVS-Forum. Och avsnittet avslutas med att två företagare berättar om när det inte gick som de hade tänkt sig...

Lyssa på avsnittet här

Podden finns där poddar finns, exempelvis Spotify, Google podcast med mera.

Branschens podd

Vill du vara med i podden? Eller är det något särskilt ämne du vill att vi belyser? Tveka inte att höra av sig om du vill vara med i podden.

Om programledarna

  • Leif Jitelius från produktionsbolaget Hajp.
  • Heléne Stors från Installatörsföretagen, projektledare för podden och den som bokar in alla gäster.