Hoppa till innehåll

Anders Mattsson – 13 år som ordförande

Om Installatörsföretagen

28 maj 2021

Efter en gedigen insats som styrelseledamot och ordförande tackades Anders Mattsson av på Installatörsföretagens föreningsstämma. Han var en av de starkast drivande krafterna bakom sammanslagningen mellan EIO och VVS Företagen.

– Mer långrandiga än så här behöver vi inte bli. Nu går vi ut och gör affärer! sade Anders Mattsson då han avslutade Installatörsföretagens digitala föreningsstämma 2021.

Men precis när Anders Mattsson lagt ner ordförandeklubban klev den nytillträdda ordföranden Johnny Petré in från ett närliggande rum och överraskade. Med sig hade Johnny Petré blommor och ett bylte tvätt.

– Styrelsearbetet är ungefär som att tvätta, har du sagt, så jag tog med mig lite tvätt till dig här, sade Johnny Petré skämtsamt.

anders-johnny-ola.png

Anders Mattsson, Johnny Petré och Ola Månsson.

Anders Mattsson valdes in i styrelsen för VVS Företagen redan 2008 och blev vald till ordförande 2010. Han fortsatte som ordförande i den nybildade Föreningen Installatörsföretagen som var resultatet av en sammanslagning mellan de båda organisationerna EIO och VVS Företagen.

– Det är ditt engagemang och ditt driv som har satt avtryck, Anders. Du har alltid varit en tongivande ambassadör för installationsbranschen med siktet inställt på resultat. Din järnvilja och uthållighet har bidragit till skapandet av Installatörsföretagen! fortsatte Johnny Petré.

Även Installatörsföretagens vd Ola Månsson tackade Anders Mattsson för hans arbete och engagemang som ordförande.

– På bara några år har vi tillsammans skapat en ny och effektiv organisation. Det visade sig inte minst under pandemin där våra medarbetare snabbt ställde om för att stödja våra medlemsföretag på alla tänkbara sätt. Vi har ett starkt varumärke där allt fler ser på vår bransch som leverantörerna av ett klimatsmart samhälle. Detta är en fantastisk grund att bygga vidare på, avslutade Ola Månsson.