Hoppa till innehåll

"Affärsmöjligheter för installatörer och förbättringsmöjligheter för klimatet"

Om Installatörsföretagen, Visa alla

04 maj 2021

I Installatörspoddens tredje avsnitt dyker vi ner kring ämnet energieffektivisering. Lyssna till när tre energiexperter för samtal kring energieffektivisering i allmänhet och IMD i synnerhet. Podden finns där poddar finns.

Installatörspodden är en podd som riktar sig till hela installationsbranschen. I podden får företagare, experter med flera möjlighet att samlas för att diskutera aktuella ämnen inom branschen.

Om avsnitt 3

Det övergripande temat för avsnittet är energieffektivisering där tre energiexperter för samtal kring energieffektivisering i allmänhet och IMD i synnerhet. Du möter Helen Aristondo Magnusson som är energiexpert på Installatörsföretagen, Agneta Persson som är vd på energikonsultbolaget Anthesis group och Adnan Ploskic som är teknisk doktor, forskare och lärare vid KTH samt arbetar som verksamhetsutvecklare på medlemsföretaget Bravida.

Vidare i avsnittet får du följa med när Hans Nyblom från Installatörsföretagen tar med dig på en energieffektiv resa in i marknadsläget 2021. Som vanligt bränner chefredaktör Fredrik Karlsson av tre snabba och glödheta nyheter från branschtidningarna Elinstallatören och VVS-Forum.

Många av våra medlemsföretag drabbas just nu av höjda materialpriser, Installatörsföretagens entreprenadjurist Viktor Sterner svarar och förklarar. Och som vanligt avslutar vi med att två företagare berättar om när det inte gick som de hade tänkt sig...

Lyssan på podden

Podden finns där poddar finns, exempelvis Spotify, Google podcast med mera.

Branschens podd

Vill du vara med i podden? Eller är det något särskilt ämne du vill att vi belyser? Tveka inte att höra av sig om du vill vara med i podden.

Om programledarna

  • Leif Jitelius från produktionsbolaget Hajp.
  • Heléne Stors från Installatörsföretagen, projektledare för podden och den som bokar in alla gäster.