Hoppa till innehåll

IN Ledningssystem är nu lanserat

Data/Tele, Visa alla

09 december 2019

IN Ledningssystem är ett intuitivt hjälpmedel för företag aktiva inom branschen för tekniska installationer som vill utveckla den egna verksamheten inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Ett hjälpmedel för företag som kort och gott vill ha ordning och reda inom organisationen, hjälpa medarbetarna och öka lönsamheten.

Den nya tjänsten IN Ledningssystem är ett digitalt hjälpmedel för företagen, dessutom är den nu anpassad för de krav som ställs på anläggarformor utifrån inbotts- och brandlarmsreglerna. IN Ledningssystem innehåller hänvisningar till relevanta IN Dokumentmallar för säkerhetsprojekt.

Det gör att företag som är eller har för avsikta att certifiera sig som anläggarfirma enkelt kan integrera detta i sitt ledningssystem. Se en kort presentation av IN Ledningssystem här:

En av utmaningarna med att bli anläggarfirma kan vara att fånga upp och säkerställa att alla formella krav uppfylls. I tjänsten IN Ledningssystem Plus finns därför en självanalys för att gå igenom kraven för anläggarfirma för brandlarm, inbrottslarm och kamerabevakning.