Hoppa till innehåll

Undvik förhöjda föreningsavgifter

Medlemskap

25 mars 2019

Just nu pågår inrapporteringen av medlemsuppgifterna gällande omsättning, löner och antal anställda som ligger till grund för föreningsavgiften. De företag som inte lämnar sin medlemsuppgifter får föregående års avgiftsunderlag uppräknat med 20 procent.

Just nu pågår inrapporteringen av medlemsuppgifterna gällande omsättning, löner och antal anställda som ligger till grund för föreningsavgifterna till Installatörsföretagen och Svenskt Näringsliv.

Att uppgifterna rapporteras i tid är avgörande för att bli debiterad rätt förenings- och serviceavgift. De företag som inte lämnar sin medlemsuppgifter får föregående års avgiftsunderlag uppräknat med 20 procent.

Support?

Om du behöver få dina inloggningsuppgifter på nytt använder du supportnumret 08-50 55 59 50 eller e-post support.medlemsuppgift@svensktnaringsliv.se.