Hoppa till innehåll

Webbinarium: Skadligt bruk

Arbetsgivarfrågor

01 februari 2024

De flesta arbetsplatser drabbas av konsekvenser av skadligt bruk och beroende. Det kan vara medarbetare och kollegor som kommer sent, missar deadlines eller på andra sätt inte fungerar som tidigare. Genom att identifiera och agera på tidiga signaler fångar vi upp problem så tidigt som möjligt vilket minskar risken för eskalerad ohälsa, olyckor, produktionsbortfall, konflikter etc.

Tid och plats

22 mars: 08.30 - 09.30

Om webbinariet

Vi genomför ett webbinarium som under ca 45 min ger dig kunskap om hur du kan identifiera tecken på skadligt bruk, hur du kan agera samt vilket stöd som finns tillgängligt. Därefter finns möjlighet till frågor och funderingar, total tid ca 60 min.

Ur innehållet:

  • Vad är skadligt bruk
  • Tecken på skadligt bruk
  • Hur man bör tänka och agera vid skadligt bruk
  • Tillgänglig rådgivning och vad händer när jag ringer

Informationen hålls tillsammans med Feelgood.

Anmälan

Anmälan