Hoppa till innehåll
Tjänsten Säker El kommer att uppgraderas från fredagen den 3 maj.

Rekordmånga företag ansluter till Installatörsföretagen

Om Installatörsföretagen

11 januari 2024

Som bransch- och arbetsgivarorganisation samlar vi företag inom installationsbranschen som arbetar med elektrifiering, energieffektivisering och smarta installationer. Nu har 4 000 medlemmar valt att ansluta sig och vi är därmed en av de starkaste aktörerna inom samhällsbyggnadssektorn.

Du som verkar i installationsbranschen ser till att samhällets grundfunktioner fungerar. El, vatten, värme och kyla är exempel på funktioner som många gånger tas för givet i Sverige idag. Men branschens bidrag till samhället är mycket större än så.

Utöver att säkerställa bekvämlighet i vårt kalla land, spelar du och dina kollegor en nyckelroll i Sveriges energiomställning. Genom installationer av bland annat solceller, laddstolpar, smarta system och injustering av dessa är ditt bidrag till samhället ovärdeligt.

4 000 medlemsföretag med 60 000 medarbetare

Vårt uppdrag är att stötta medlemsföretagen i vardagen och verka för branschens framtid. Vi arbetar ständigt med att vässa erbjudandet och vid årsskiftet andades de nya medlemssiffrorna framgång.

En ökning på åtta procent sedan förra året bekräftar att kompassen styr oss i rätt riktning. Nu har 4 000 medlemsföretag med 60 000 medarbetare valt att ansluta sig.

- Det är otroligt roligt att vi tillsammans kan nå denna framgång. Vi kommer inte att luta oss tillbaka utan hålla ångan uppe under 2024. Fler företag behöver upptäcka Installatörsföretagens fina erbjudande, säger Peter Ek som är chef för medlemsservice.

Med råd och stöd kring kollektivavtal, entreprenadjuridik och affärsutveckling stöttar vi medlemsföretagen så att de blir mer konkurrenskraftiga i sina affärer.

- Ledordet är medlemsnytta, vilket är något som vi strävar efter varje dag i vår verksamhet, säger Peter Ek.

Inte medlem ännu?

För att du ska fatta rätt beslut behöver du rätt information. Installatörsföretagen har tagit fram en rad tjänster som underlättar för dig som är entreprenör och arbetsgivare. Rätt information gör dig handlingskraftig. Bli medlem du också!