Hoppa till innehåll

Håll Nollan: Nominera ditt team!

Aktuellt

08 november 2023

Missa inte chansen att nominera ditt team till branschens kanske viktigaste pris – Håll Nollans arbetsmiljöpris. Genom att nominera ett team hjälper du till att sprida goda exempel som i förlängningen bidrar till att utveckla bygg- och installationsbranschen inom arbetsmiljö och säkerhet.

Håll Nollans arbetsmiljöpris, som delades ut för första gången 2020, syftar till att inspirera till, uppmärksamma och driva på utvecklingen av arbetsmiljöarbete inom bygg- och installationsbranschen. Priset uppmärksammar team för deras arbete och gör skillnad när det kommer till en av de absolut viktigaste frågorna för branschen i Sverige – att alla kommer hem oskadda efter varje arbetsdag.

I juryn för Håll Nollans arbetsmiljöpris sitter Håll Nollans styrelse som består av:

 • Anna Denell, Hållbarhetschef, Vasakronan
 • Andreas Aristiadis, vd, Assemblin VS
 • Björn Åsander, Projektdirektör, Locum
 • Catharina Elmsäter-Svärd, vd, Byggföretagen
 • Henrik Landelius, Affärsområdeschef, NCC
 • Malin Holen, Underhållsdirektör, Trafikverket
 • Ola Månsson, vd, Installatörsföretagen
 • Roger Linnér, Produktionschef, Peab
 • Tommy Lenberg, vd, Byggherrarna

Nomineringen till 2024 års arbetsmiljöpris är öppen för alla fram till 24 november 2023. Du hittar mer information om tävlingen på: hallnollan.se

Här kan du skicka in din nominering

Du skickar in din nominering på Håll Nollans webbplats

Om priset

 • Priset riktar sig till alla företag och/eller team och som kan vara en del av eller ha flera delar i byggprocessens olika faser, som till exempel byggherrar, entreprenörer, inköpare och projektörer eller en mix av dessa.
 • Priset delas ut under våren 2024.
 • Nomineringen är öppen till den 24 november.