Hoppa till innehåll

Nya och uppdaterade kontrolljournaler

Data/Tele

28 mars 2023

De populära kontrolljournalerna för säkerhetssystem är nu uppdaterade. Förutom de tidigare för Brandlarm, Inbrottslarm och Utrymningslarm med talat meddelande är nu serien utökad med ytterligare en kontrolljournal för Kamerabevakningssystem CCTV.

Kontrolljournaler.PNG

Detta gör att det nu finns en komplett serie av dessa genomtänkta kontrolljournaler för samtliga säkerhetssystem. De är framtagna med input från användare och medlemmar för att bli så överskådliga och utförliga som möjlig. Journalerna listar alla kontrollpunkter som ska utföras vid månadskontroll, respektive kvartalskontroll samt fält för att ange händelser.

Kontrolljournaler_2.PNG

Kontrolljournalerna kan beställas från IN Förlag. De kan även beställas som print on demand med ert företagsnamn och kontaktuppgifter förtryckta. Kontakta IN Förlag för mer information.