Hoppa till innehåll

Missa inte Elfack 9 - 12 maj

Data/Tele

28 mars 2023

Efter ett par års uppehåll på grund av pandemin är det nu dags för Elfack den 9 - 12 maj, på Svenska mässan i Göteborg. Boka in besöket i din kalender och hämta ut din biljett redan nu!

Installatörsföretagen finns på plats i monter C04:20 för att svara på era frågor och visa upp ett flertal nya hjälpmedel och nyheter. Missa inte heller Elteknikdagen som sker inne på Elfack onsdagen 10 maj, läs mer här

Installatörsföretagen står dessutom värdar för ett antal seminarier. Torsdagen den 11 maj kl. 10.00 berättar Joakim Carlsson om hur ”Fastighetsnät möjliggör moderna och effektiva fastigheter”. Förutom det genomför vi även seminarier om solcellsinstallationer samt om de nya elinstallationsreglerna. Allt detta ser du på mässans scen.

Här hämtar du dina biljetter till Elfack