Hoppa till innehåll

Ny mässa syftar till att minimera fastigheters energisvinn

Om Installatörsföretagen

20 december 2022

Energifrågan och optimerade system är centralt för fastigheters värde. Stockholmsmässan, i samarbete med Installatörsföretagen, bjuder nu in till mässan Fastighetsenergi den 25 april 2023 för att belysa just detta. Som medlem i Installatörsföretagen får du dessutom 50 procent rabatt på biljettpriset.

Att minimera energisvinnet i fastigheter och hitta de smartaste lösningarna kan bli avgörande. Den 25 april 2023 arrangeras Fastighetsenergi 2023 – arenan för framtidssäkrade byggnader på Stockholmsmässan.

Rabatterat pris

Som medlem i Installatörsföretagen kan du boka biljetter till Fastighetsenergi 2023 till rabatterat pris om 50 % av kostnaden via www.fastighetsenergi.se. Ange kod IN2023.

Fokusområden

Arenan som både erbjuder möjlighet till kontaktskapande och kunskapsinhämtning har ett program som täcker fyra viktiga områden inom fastighetsenergi.

1. Finansiering: öka fastighetens värde genom energisatsningar

Certifieringar, förbrukning och optimering av energi påverkar finansieringspotential och fastigheters värde mer än någonsin. Vi möter experterna som vet hur du blir mer attraktiv för banker, investerare och hyresgäster och därmed ökar dina intäkter.

2. Innovationer: minska svinnet och öka kontrollen

Smart teknik kan ge sänkta fastighetskostnader och säkra driften. Här tar du del av den senaste utvecklingen och får tips om hur du ska prioritera och vad du måste tänka på inför en investering.

3. Regelverk: direktiv, standarder och lagar du måste ha koll på

Vi får reda på vad som är på gång politiskt och de senaste energibesluten som påverkar fastighetens system. Vi går igenom krav men också möjligheterna inom energistöd, klimatdeklarationer, EU-direktiv och LoU.

4. Partnerskap: skapa bättre värde tillsammans

För att digitala system ska arbeta bra tillsammans måste också människorna jobba väl ihop. Lär dig mer om kundbeteende, samverkan, hur relationer kan verka till din fördel och hur du tillsammans med andra kan skapa något som ni alla vinner på.