Hoppa till innehåll

Premiär för ny branschpodd

Om Installatörsföretagen

23 mars 2021

Det har länge funnits önskemål om en egen podd från såväl Installatörsföretagens medlemsföretag som från branschen i stort. I nya Installatörspodden samlas äntligen företagare, montörer och experter för att diskutera både viktiga och mer lättsamma frågor. Den 23 mars släpptes pilotavsnittet.

Med Installatörspodden skapar vi en ny arena där branschens aktörer kan mötas. Var tredje vecka lanseras ett avsnitt med nytt tema och nya gäster. Syftet med podden är att lyfta branschen, lära av varandra och bjuda på en hel del skratt.

- Genom vår nya podd så kan vi nå branschen på ett nytt sätt. Vi vill att du ska lära dig något nytt i varje avsnitt men också att vi ska lära av varandra. Tveka inte att höra av dig med tips på ämnen eller intressanta gäster och företag. Det är din podd, säger Installatörsföretagens vd Ola Månsson.

Om Installatörspodden

Programledare är Leif Jitelius. Han har lång erfarenhet från bland andra radiokanaler som Rockklassiker, NRJ och Radio Stockholm. Idag leder han även Byggkeramikrådets podd Kakelpodden.

- Det här ska bli så himla kul, det känns nästa som att komma hem. Jag är ju själv "röris" i botten. Min karriär tog en helt annan vändning, men nu får jag äntligen knyta samman min bakgrund som installatör med radio och podd.

Varje avsnitt har ett övergripande tema som inbjudna gäster fördjupar sig i. Installatörsföretagens experter medverkar också genom att svara på vanligt förekommande frågor. Även tidningarna VVS-Forum och Elinstallatören deltar med spaningar kring aktuella trender. Sist men inte minst – montörer berättar om situationer där det inte riktigt gått som planerat. Kanske tryckte någon på fel knapp, vattnet drogs igång för tidigt eller att allt plötsligt blev svart…

- Vi gör den här satsningen för att vi vet att det verkligen behövs. Lyssna på podden när andan faller på – på jobbet, i bilen eller varför inte på promenaden. Vi bjuder in till samtal och lyfter installatörens vardag på ett nytt sätt, säger Heléne Stors som är projektledare och medverkar som bisittare i podden.

Vill du själv medverka i podden eller tipsa om ett ämne? Kontakta oss!
Missa inte Installatörspodden som du hittar där poddar finns, exempelvis på Spotify.