Hoppa till innehåll

Inkopplat uppmärksammas av Resumé

Om Installatörsföretagen

12 januari 2021

Vår Youtubekanal Inkopplat har fått en prestigefull utnämning. En hedrande silverplats fick kanalen i tidningen Resumés ”månadens content” i december 2020. Vi är glada och tacksamma för utmärkelsen.

Branschtidningen Resumé som har 45 000 läsare inom marknads- och kommunikationsområdet, lyfter varje månad tre kandidater genom "månadens content". Det är en prestigefylld utnämning och de som väljs ut har på olika sätt producerat content eller innehåll som är värt att uppmärksammans. I december 2020 utnämndes vår Youtubekanal Inkopplat till en hedrande andraplats. Så här sa några av jurymedlemmarna.

- Jag kommer på mig själv att under lång tid fortsätta ta mig runt på den digitala contenthuben för att utforska och ta del av fler berättelser och fler perspektiv på olika projekt och initiativ. Ett fint exempel på där välproducerat innehåll får målgruppen att vilja ha mer, inte bara kortsiktigt här och nu, utan också långsiktigt i framtiden – precis som konceptet i sig själv, skrev jurymedlemmen Maria Westman som är vd på kommunikationsbyrån C by West.

- Att kommunicera med en ung målgrupp på deras planhalva kan vara svårt. Men när Installatörsföretagen – väljer, ett i och för sig ej unikt grepp – en ung, youtuber som utmanar och testar, lyckas man få målgruppens öra, engagemang, respekt och rätt påkoppling, skrev Sonja Björk Ebert som är koncept- och strategichef på contentbyrån Birdh.

Mer information

Här kan du läsa utnämningen i sin helhet

Om Inkopplat

Tillsammans med Medie- och produktionsbolaget Splay One har Installatörsföretagen byggt upp kanalen Inkopplat med utgångspunkt från beteenden och olika format som trendar på Youtube.

Besök kanalen: youtube.com/inkopplat