Hoppa till innehåll

Fortsatt oförändrade avtal

Arbetsgivarfrågor, Visa alla

04 maj 2020

De flesta av våra kollektivavtal är nu förlängda till hösten, dock inte alla. Vi på Installatörsföretagen fortsätter att förhandla kring Teknikinstallationsavtalet och återkommer med mer information inom kort.

Den 30 april 2020 löpte den ordinarie avtalsperioden ut för flera av kollektivavtalen som vi på Installatörsföretagen tecknar med våra motparter. De flesta av avtalen är förlängda till hösten genom så kallad prolongering. Teknikinstallationsavtalet är dock i nuläget inte förlängt och löper därför vidare, men med sju dagars uppsägningstid. Förhandlingar kring prolongering av Teknikinstallationsavtalet fortsätter.

Oavsett prolongering eller inte, innebär ovanstående att du som arbetsgivare ska fortsätta att tillämpa avtalen som vanligt.

Läs mer om vad som gäller för just ditt avtalsområde.