Hoppa till innehåll

Är du redo inför Avtalsrörelsen 2020?

Avtal 20, Visa alla

16 oktober 2019

Avtalsrörelsen 2020 står för dörren och det är viktigt att du som arbetsgivare i god tid får den information som berör er. Därför är frågan – har vi alla era uppdaterade kontaktuppgifter registrerade i vårt medlemsregister?

Vi vill säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till alla på ditt företag som behöver ta del av information kring avtalsrörelsen 2020. Personerna som bör få information om Avtalsrörelsen 2020 är VD, ansvarig för HR, ansvarig för ekonomi och personer anmälda till vårt utskick arbetsgivarinfo.

Vi ber dig därför snarast att logga in på ”Mina sidor” här på webben och rapportera in rätt kontaktuppgifter till rätt personer i din organisation.

Saknar du inloggning?

Om du saknar inloggningsuppgifter, var god maila till medlem@installatorsforetagen.se.

För övriga frågor, kontakta oss på info@installtorsforetagen.se