Hoppa till innehåll

Solceller i fokus på Elmässan

Installationsteknik

11 september 2019

Vill du veta mer om solceller? Eller höra vad som gäller just nu av ledande experter inom området? Hur som helst är detta en möjlighet du inte får missa. Du som besökare kommer att kunna ta del av ett gediget seminarieprogram där du får chansen att möta branschens absolut ledande experter inom området.

Modererar dagen gör Fredrik Byström Sjödin, teknisk expert på elsäkerhet och installationsteknik på Installatörsföretagen, tillsammans med Fredrik Karlsson, Chefredaktör för Elinstallatören och VVS-Forum. Samtliga seminarium under Solcellsdagen 2019 hålls i sal sal E4 på Kistamässan.

Solcellsdagen 2019 anordnas i samband med Elmässan Stockholm, därför sker registreringen till Solcellsdagen genom att du registrerar dig som besökare på Elmässan Stockholm. Att besöka Elmässan är gratis, men deltagande på Solcellsdagen 2019 kostar 500 kronor per person exklusive moms.

Arrangörer: Installatörsföretagen och tidningen Elinstallatören
Plats: Elmässan, Kista, lokal: E4
Datum: 16 oktober, 2019
Tid: 09:00 – 15:00
Kostnad: 500 kr, exkl. moms (lunch ingår)