Hoppa till innehåll

Spännande trendspaning om installationsbranschen

Rapporter, Visa alla

10 juni 2019

I vår senaste omvärldsrapport finner du nyheter, trender och förutsättningar för installationsbranschen - kortfattat och överskådligt. Vad önskar kunderna, hur påverkas företagandet och hur gör vi affärer imorgon?

I vår omvärldsrapport - Omvärld i förändring - finner du spännande exempel inom varje område och hur dessa bildar en trend. Fundera på hur trenderna samverkar och hur de påverkar dina förutsättningar. Kommer du behöva förändra ditt arbete?

I omvärldsrapporten har vi ringat in 38 trender, som vi beskriver med exempel och hur de kan påverka dig i ditt företagande. Allt från kollektivavtal och installationsstandard till energifrågan och affärsmodeller. Omvärlden förändras allt snabbare och vår bransch får massor av nya möjligheter! Detta är viktigt för din utveckling och samtidigt en trevlig sommarläsning.

För att se den fullständiga versionen behöver du vara inloggad medlem.
  • Du hittar Omvärldsrapporten här
  • Du kan även beställa den tryckt på IN-förlag här

Hör gärna av dig till din företagsrådgivare om du har frågor eller vill veta mer om hur vi kan stödja dig i ditt företags utveckling.