Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

34 träffar

 1. Fastighetsautomation och IoT

  Webbsida Både fastighetsautomation och IoT (internet of things) är heta begrepp på marknaden för att göra fastigheter mer effektiva. Det förekommer ett antal olika tekniker för att lösa kommunikationsbehovet mellan olika enheter och uppkoppling av sensorer, nedan går vi genom de vanligaste och dess för- och nackdelar.
 2. Teledokumentmallar

  Webbsida Genom att använda Installatörsföretagen Dokumentmallar och checklistor säkerställer du att inget missas i viktiga projekt. Fördelar med att använda elektroniska blanketter är att företaget minimerar tidsåtgången för administration. Detta leder bland annat till att effektivisera verksamheten och bättre ordning.
 3. Kommunikation & säkerhet

  Webbsida Kommunikations- och säkerhetsområdet är ett av marknadens mest expansiva områden och därmed ett viktigt fokusområde för oss inom Installatörsföretagen. Med ständigt nya tekniker och fler både fastigheter, produkter och varor uppkopplade ställer det nya krav men ger också nya möjligheter genom till exempel IoT (internet of things).
 4. Telesystem

  Webbsida Kommunikation är grunden inom teleteknik och innefattar allt från enklare telesignalanläggningar till det som gemene man ofta associerar med teleområdet, traditionella telefonsystem. Dessa avvecklas nu i rask takt till förmån för mobiltelefoni och andra tekniker.
 5. Kommunikationsteknik

  Webbsida I takt med att mer och mer blir uppkopplat blir infrastrukturer för informationsöverföring allt viktigare. Det är grunden för att göra moderna fastigheter energieffektiva, trygga och bekväma. För att bygga upp dessa infrastrukturer används olika typer av nät byggda i olika typer av media så som koppar, fiber eller trådlöst.
 6. Så skyddar du din IT-miljö

  Nyhet

  Dataintrång och cyberattacker ökar i allt större utsträckning och drabbar även mindre företag. Skydda din IT-miljö är en guide och stöd som Teknikföretagen tagit fram till företags förebyggande säkerhetsarbete.

 7. Kravspecifikation för installation av fastighetsnät - Utförandespecifikation docm Bas

  , Utgåva: 1 , Artikelnr: 021988
  Dokument

  Kravspecifikationen syftar till att tydiliggöra beställarens krav och önskemål.

  2022-06: Ny mall, används för att tydiliggöra beställarens krav och önskemål.

 8. Påverkan inom teleområdet

  Webbsida Genom vårt deltagande i dessa grupperingar har vi möjligheten att påverka branschens standarder och regler.
 9. Utskott Tele

  Webbsida Utskottet representerar medlemsföretag som är verksamma inom informations-, kommunikations- och säkerhetsteknik.
 10. Fastighetsnät

  Webbsida I dagens fastigheter får fastighetsnäten en allt mer betydande roll. Att projektera och installera handlar om att skapa en standardiserad infrastruktur för fastighetens tekniska system, där inget får brista.
Föregående sida Du är på sidan 2 av 4 Nästa sida