Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

45 träffar

 1. Cybersäkerhet

  Webbsida Cybersäkerhet har blivit en allt mer påtaglig utmaning, drivet av både det globala säkerhetsläget och den ökade uppkopplingen av produkter och system.
 2. Vi ses väl på Elmässan?

  Nyhet

  Den 18 - 19 oktober går årets Elmässa av stapeln på Kistamässan utanför Stockholm. Givetvis har Installatörsföretagen en monter K:08 där ni kan komma förbi och ställa frågor eller träffa våra experter. Där finns även INSU som presenterar aktuella utbildningar samt IN Förlag som visar upp produkter, böcker och standarder som underlättar er vardag.

 3. Ordlista för IoT underlättar

  Nyhet

  I tekniska sammanhang är det särskilt viktigt att vara tydlig och konsekvent i sitt språkbruk. Nu har en svensk vokabulär för Internet of Things (IoT) tagits fram av SEK Svensk Elstandards kommitté SEK TK IoT där vi Installatörsföretagen är med och driver IoT frågor. Begreppen finns nu översatta och beskrivna på electropedia.org.

 4. Trenderna från Elfack-mässan

  Nyhet

  I maj gick branschens stora mässa Elfack av stapeln i ett soligt Göteborg, och lockade över 22 000 besökare. Mest intresse visade besökarna för laddstolpar, solceller och olika lösningar kopplat till energieffektivisering.

 5. Teleutskottets årliga strategimöte

  Nyhet

  I maj höll Installatörsföretagens teleutskott sitt årliga strategimöte där verksamheten framöver planerades. Utskottet utgörs av ett antal medlemmar inom området som representerar medlemskåren och ska verka för att utveckla området kommunikations- & säkerhetsteknik.

 6. Egenkontrollprogram

  Webbsida Verktyg som hjälper dig att utföra uppfylla kraven på dokumenterad metod vid installation av solceller.
 7. Verktyg och stöd – kommunikations- & säkerhetsteknik

  Nyhet

  Du vet väl att det ingår en rad verktyg och aktiviteter i ditt medlemskap hos Installatörsföretagen? De är tänkta att stödja och underlätta för dig som driver verksamhet inom kommunikations- och säkerhetsteknik. Här presenterar vi ett axplock.

 8. Så påverkar NIS2-direktivet din verksamhet

  Nyhet

  Det Europeiska NIS-direktivet ställer krav på informationssäkerheten i offentliga IT-system. Det berör företag och institutioner som tillhandahåller samhällsviktiga digitala tjänster inom EU. Senast oktober 2024 träder ett nytt uppdaterat direktiv, NIS2-direktivet, i kraft i Sverige. Vi berättar mer om vad det nya direktivet innebär och vilka sektorer som omfattas.

 9. Teknikhandboken el och tele

  Webbsida Ett av våra mest populära hjälpmedel som du beställer via webbshopen IN Förlag.
 10. Kommunikationsteknik

  Webbsida I takt med att mer och mer blir uppkopplat blir infrastrukturer för informationsöverföring allt viktigare. Det är grunden för att göra moderna fastigheter energieffektiva, trygga och bekväma. För att bygga upp dessa infrastrukturer används olika typer av nät byggda i olika typer av media så som koppar, fiber eller trådlöst.
Föregående sida Du är på sidan 2 av 5 Nästa sida