Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

21 träffar

 1. Enklare installera solceller med Rikta Rätt

  Nyhet

  Att installera solceller innebär bland annat att växelriktaren ska uppfylla vissa krav. Den 1 mars släppte Energiföretagen en lista över växelriktare för solcellsinstallationer typ A som uppfyller kraven. Listan, Rikta Rätt, utgör ett stöd för att underlätta administrationen i samband med nätanslutningen för såväl anläggningsägare som elnätsföretag.

 2. ETG College – ett ledljus för framtiden

  Nyhet

  Med namnbytet visar ETG College att både resultaten och ambitionerna är höga. Arbetsmarknaden är i stort behov av välutbildade elektriker vilket gör utbildningen mer aktuell än någonsin. Därför är signalen gentemot elever, näringsliv och samarbetspartners viktig – en fortsatt hög kvalitet i en utbildning du kan lita på.

 3. Branschstatistik el och VVS 2019 pdf

 4. Så ska myndigheten få hemmafixare att koppla säkert

  Nyhet

  En privatperson kan gå till sitt lokala byggvaruhus för att exempelvis köpa en strömbrytare. Men vem ska utföra installationen? Det kan vara oklart för konsumenten om denne får installera den själv eller inte. Därför har Elsäkerhetsverket, på uppdrag av regeringen, tagit fram tjänsten Koppla säkert som även Installatörsföretagen har varit med och utvecklat. Nu kan ditt företag ställa sig bakom satsningen.

 5. Teknikinstallationsavtalet

  Webbsida

  Teknikinstallationsavtalet gäller inom kyl-, VVS- och värmepumpsbranschen och tecknas med den fackliga motparten Svenska Byggnadsarbetarförbundet (Byggnads). Avtalet tecknades tidigare av VVS Företagen, numera Installatörsföretagen.

 6. Branschstatistik el och VVS 2019 pdf

 7. Sök YA-anställning för företagslärlingar inom elteknik

  Nyhet

  Installatörsföretagen och Svenska Elektrikerförbundet har tecknat ett centralt kollektivavtal om yrkesintroduktionsanställning (YA) som gäller för företagslärlingar som anställs av Installatörsföretagens medlemmar inom elteknik.

 8. Vi laddar för Elmässan i norr

  Nyhet

  Du som är installatör eller driver en elfirma har säkert varit i kontakt med installationer av laddningsstationer för elfordon. Och det kommer bara att öka. Politiska beslut, klimatfrågan och den tekniska utvecklingen hos fordonstillverkarna kommer troligen att göra elfordon ännu mer eftertraktade.

 9. ETG är kvalitetssäkrad yrkesutbildning inom elteknik

  Webbsida

  Yrkesutbildning inom elteknik som möter branschens krav på blivande medarbetare. Det är syftet med det partnersägda utbildningsföretaget Elteknikbranschens gymnasieskolor (ETG). Eleven får ECY-certifikat vid avslutad utbildning och kan direkt anställas som förstaårsmontör.

 10. Broschyr El och energiprogrammet pdf

Du är på sidan 1 av 3 Nästa sida