Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

6 träffar

 1. Extra föreningsstämma IN Västra Sverige

  Digitalt 29 jun 2022 10:00 - 29 jun 2022 10:30
  Kalender

  Härmed kallas medlemmarna i Installatörsföretagens Regionala förening i Västra Sverige till Extra Föreningsstämma den 29 juni kl. 10.00.

  Stämman kommer att genomföras digitalt via Microsoft Teams.

 2. Finansiering från VGR - Regional analys kompetensbehov

  Nyhet

  Installatörsföretagen fick i förra veckan klart med finansiering från VGR, Västra Götalandsregionen, för att göra en regional analys av kommande kompetensbehov för installationsbranschen i regionen. VGR jobbar aktivt med klimatmål och elektrifieringsstrategier och nu får vi möjlighet att bidra med en strategisk kompetensförsörjningsanalys kopplat till deras investerings och utvecklingsplan vilket ger oss ett perspektiv fram till 2040.

 3. Regionala föreningar

  Webbsida

  Den lokala närvaron och de lokala medlemsaktiviteterna är det som uppskattas allra mest enligt vår medlemsundersökning. En förutsättning för att detta ska fungera på ett bra sätt är en stark regional förankring och ett lokalt engagemang som sker via de regionala föreningarna.

 4. Seminarier och utbildning

  Webbsida

  Som medlem i Installatörsföretagen har du möjlighet att medverka på seminarier, kurser och informationer. Du kan även påverka vad som du anser saknas från Installatörsföretagen.

 5. Möjlighet att påverka din kommun

  Nyhet

  Nu har Svenskt Näringslivs enkät om det lokala företagsklimatet i Sveriges kommuner nått många företag inom branschen för tekniska installationer. Har du fått enkäten har du möjlighet att vara med och påverka förutsättningarna i din kommun. Det är viktigt att de synpunkter som företag inom vår bransch har är med och påverkar slutresultatet.

 6. Valberedningsförslag 2020 xlsx

Du är på sidan 1 av 1