Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

17 träffar

 1. Yrkesintroduktionsanställning (YA)

  Webbsida

  Med hjälp av en yrkesintroduktionsanställning (YA) kan du som arbetsgivare få ekonomiskt stöd för att lära upp en nyanställd. Installatörsföretagen (IN) har tecknat centrala kollektivavtal med Byggnads och SEF om YA-bidrag. Avtalen gäller för såväl Installatörsföretagens medlemmar som företag med hängavtal.

 2. Kollektivavtal

  Webbsida

  Vi på Installatörsföretagen är en del av den svenska modellen och tecknar kollektivavtal med flera fackliga förbund. Genom våra kollektivavtal uppnås branschanpassade regler som ger våra medlemsföretag ett regelverk anpassat för just våra branschers förutsättningar.

 3. Nu branschcertifikat även för Sprinklermontör

  Nyhet

  Genom en överenskommelse mellan Installatörsföretagen och Byggnads omfattas nu även yrkesgruppen sprinklermontör av utbildningsavtalet i Teknikinstallationsavtalet.

 4. Teknikinstallationsavtalet, Tabell L

  Nyhet

  Tabell L, reskostnadsbidrag avseende daglig resa på arbetsorten, har fallit bort i det tryckta Teknikinstallationsavtalet. Tabellen skulle ha funnits på sidan 87.

 5. Anställningsavtal Övriga kollektivavtal docm Medlem

  , Utgåva: 3 , Artikelnr: 051641
  Avtalet för teknisk fastighetsdrift och service Butiks/Detaljhandelsavtalet Lageravtalet Larm- och säkerhetsteknikavtalet Plåt- & Ventilationsavtalet SEKO-avtalet
  Dokument

  Viktigt! Använd TAB-tangenten för att bekräfta inmatning av det sista fältet vid ifyllnad. (Annars kommer det inte med på kopian)

  2021-04: Ändring till 68 år. Problem med kopiering av uppgifter i formulärfält åtgärdade med innehållskontroller.

  2020-08: Rättelse sidfot, företagets exemplar.

 6. Lageravtalet 2020-2023 pdf

  Lageravtalet
 7. Lageravtal elinstallationsföretag

  Webbsida

  Lageravtalet som är träffat mellan Installatörsföretagen (fd EIO) och Handelsanställdas förbund ska tillämpas för lager- och distributionspersonal som är anställda i medlemsföretag verksamma i elteknikbranschen.

 8. Kollektivavtalets dag: Lär dig mer om kollektivavtal

  Nyhet

  17 mars är det Kollektivavtalets dag. Avtalat.se satsar på tre kostnadsfria webbinarier, där du som arbetsgivare får en enkel introduktion till kollektivavtalad försäkring och pension. Ta chansen och lär dig mer.

 9. telekom-guide-210122.pdf pdf

  Kollektivavtal
 10. telekom-bilaga-210125.pdf pdf

  Kollektivavtal
Du är på sidan 1 av 2 Nästa sida