Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

153 träffar

 1. SEF:s varsel avblåst

  Nyhet

  Företaget Hometec Security i Göteborg (franchisetagare till larmföretaget Verisure) har valt att teckna kollektivavtal med Svenska elektrikerförbundet (SEF). De varsel som skulle träda i kraft den 25/9 är därmed avblåsta med omedelbar verkan.

 2. Installatörsföretagens medlemsföretag drabbas av fackförbundens gränsdragningskonflikt

  Nyhet

  Onsdagen den 23/9 samt fredagen den 25/9 träder varsel i kraft som påverkar våra medlemsföretag. Konflikten grundar sig i att fackförbunden Svenska Elektrikerförbundet och Unionen båda anser sig ha rätt att teckna kollektivavtal med larmföretaget Verisure (Hometec Security Göteborg AB). Konflikten kan få hela projekt och byggen att stanna upp.

 3. Ordlista

  Webbsida

  Nedan följer en ordlista på ord, och dess förklaringar, som kan förekomma under ett sympativarsel.

 4. Pressfrågor

  Webbsida

  Har du drabbats av sympatiåtgärder och har funderingar kring hur du ska bemöta och hantera pressfrågor? Installatörsföretagen ger råd och stöttar dig som medlemsföretag utifrån dina specifika förutsättningar.

 5. Debatt och artiklar

  Webbsida

  Här samlar vi artiklar som berör SEF:s sympatiåtgärder i anledning av deras konflikt med Hometec Security Gbg AB

 6. Förhållande till beställare och kunder

  Webbsida

  En konflikt kan komma att påverka dig som företagare och din möjlighet att leva upp till de avtal som du är bunden av i förhållande till beställare och kunder.

 7. Sympativarsel som berör flera av Installatörsföretagens medlemsföretag

  Nyhet Svenska Elektrikerförbundet (SEF) har lagt ett sympativarsel som berör flera av våra medlemsföretag. Bland annat drabbas arbete som utförs på Hisingsbron i Göteborg samt vid bussdepån Ljungarum i Jönköping.
 8. Sympatiåtgärder

  Webbsida Svenska Elektrikerförbundet (SEF) lägger idag ett sympativarsel som berör flera av Installatörsföretagens medlemsföretag. Bland annat kan arbete som utförs på Hisingsbron i Göteborg samt vid bussdepån Ljungarum i Jönköping komma att drabbas.
 9. Färdigt avtal för elektriker gällande utbildning under korttidspermittering

  Nyhet

  Vi på Installatörsföretagen har slutit avtal med fackförbundet Elektrikerna om utbildning under korttidspermittering. Avtalet gäller Installationsavtalet och arbetstagare ges nu möjlighet till kompetensutveckling under sin korttidspermittering. I och med detta avtal finns det stora möjligheter för våra medlemsföretags anställda att vidareutbilda sig inom en rad olika områden under den tid som de är korttidspermitterade.

 10. Installationsavtalet 2017-2020 pdf

  Installationsavtalet
  Dokument

  Installationsavtalet 2017-2020 samt tillkommande supplement och överenskommelser under avtalsperioden.

Du är på sidan 1 av 16 Nästa sida