Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

12 träffar

 1. Yrkesintroduktionsanställning (YA)

  Webbsida

  Med hjälp av en yrkesintroduktionsanställning (YA) kan du som arbetsgivare få ekonomiskt stöd för att lära upp en nyanställd. Installatörsföretagen (IN) har tecknat centrala kollektivavtal med Byggnads och SEF om YA-bidrag. Avtalen gäller för såväl Installatörsföretagens medlemmar som företag med hängavtal.

 2. Kollektivavtal

  Webbsida

  Vi på Installatörsföretagen är en del av den svenska modellen och tecknar kollektivavtal med flera fackliga förbund. Genom våra kollektivavtal uppnås branschanpassade regler som ger våra medlemsföretag ett regelverk anpassat för just våra branschers förutsättningar.

 3. Nu branschcertifikat även för Sprinklermontör

  Nyhet

  Genom en överenskommelse mellan Installatörsföretagen och Byggnads omfattas nu även yrkesgruppen sprinklermontör av utbildningsavtalet i Teknikinstallationsavtalet.

 4. Teknikinstallationsavtalet, Tabell L

  Nyhet

  Tabell L, reskostnadsbidrag avseende daglig resa på arbetsorten, har fallit bort i det tryckta Teknikinstallationsavtalet. Tabellen skulle ha funnits på sidan 87.

 5. Kollektivavtalets dag: Lär dig mer om kollektivavtal

  Nyhet

  17 mars är det Kollektivavtalets dag. Avtalat.se satsar på tre kostnadsfria webbinarier, där du som arbetsgivare får en enkel introduktion till kollektivavtalad försäkring och pension. Ta chansen och lär dig mer.

 6. telekom-guide-210122.pdf pdf

  Kollektivavtal
 7. telekom-bilaga-210125.pdf pdf

  Kollektivavtal
 8. Nytt Butiks- och Detaljhandelsavtal 2020–2023

  Nyhet

  Nytt hängavtal på detaljhandelsavtalet är på plats. Avtalet berör allmänna anställningsvillkor och löner för butikspersonal inom elteknik- och vvs- och kylbranschen, benämns som Butiks-/Detaljhandelsavtalet och gäller från den 1 november 2020 till och med 31 mars 2023.

 9. Senaste nytt om Teknikinstallationsavtalet

  Nyhet

  Installatörsföretagen förhandlar Teknikinstallationsavtalet med Byggnads. Målet är verksamhetsanpassade avtal som passar alla.

 10. guide-lokalt-ka-kortidspermittering-telekomavtalet.pdf pdf

  Kollektivavtal
Du är på sidan 1 av 2 Nästa sida