Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

5 träffar

 1. På gång i Skåne - IN Skåne

  Webbinarium 15 dec 2022 08:40 - 15 dec 2022 08:55
  Kalender

  Här får du en snabb uppdatering om vad som är på gång i Skåne - koppla upp dig för en kort information den 15 december!

 2. Nu finns inspelningar av succéwebbinarierna entreprenadjuridik

  Nyhet

  Under våren höll Installatörsföretagens entreprenadjurister en webbinarieserie i tio delar. De togs emot otroligt väl och önskemål om att spela in dem har haglat in. Er önskan är vår lag. Nu är samtliga tio webbinarier inspelade och finns tillgängliga på vår webbplats för dig som är medlem i Installatörsföretagen.

 3. Se IN Talks: Valspecial om energi i efterhand

  Nyhet

  IN Talks är forumet där vi bjuder in till diskussion om branschfrågor och i det senaste avsnittet tog vi pulsen på flera riksdagspartier och diskuterade allt från tillgången på energi och hur vi ska parera höga priser till införandet av ett helt fossilfritt energisystem. Vad ser de olika partierna för lösningar på kort och lång sikt?

 4. Webbinarium om nya byggregler -hur påverkas samhällsbyggnadssektorn?

  Nyhet

  Välkommen till ett webbinarium gällande nya föreskrifter för bygg- och konstruktionsregler. IQ-samhällsbyggnad bjuder in till ett matnyttigt infrmationstillfälle om tidsplanen och nya regelkrav.

 5. Elsäkerhet vid arbete – live via webben

  Webbinarium: kurs 15 dec 2022 -
  Kalender Alla vet att det är riskfyllt att arbeta med elektriska starkströmsanläggningar och att riskerna ökar när flera företag är på samma arbetsplats. Därför är det viktigt att du kan aktuella föreskrifter och standarder. Vi hjälper dig att få koll på vad som gäller så att du kan arbeta säkert. I vår kurs lär du dig elsäkerhet vid arbete och skötsel av elanläggningar och får ett personligt certifikat när du har klarat kursen.
Du är på sidan 1 av 1