Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

92 träffar

 1. Digitala föreningsstämman är nu genomförd

  Nyhet

  Anders Mattsson valdes till Installatörsföretagens ordförande i ett år till, förslaget om förändrade stadgar och förslaget om en rabatt på lägsta årsavgiften röstades igenom. Det är några av besluten från årsstämman den 15 maj 2020, som samlade ett hundratal personer via länk när vi sände live från huvudkontoret i Stockholm.

 2. Medlemsbevis

  Webbsida

  Som medlem i Installatörsföretagen kan du ladda ned ett medlemsbevis, så här gör du.

 3. Ni har tyckt till, nu ska vi lyssna

  Nyhet

  Vi vill framföra ett stort tack till dig och alla andra som svarat på årets medlemsenkät. När vi nu stänger medlemsundersökningen har nästan 900 medlemmar svarat på enkäten, vilket är helt fantastiskt.

 4. Uppskjuten fakturering av medlemsavgifter

  Nyhet

  Vi hjälps åt i coronakrisen. För att underlätta för dig och ditt företag har vi beslutat att skjuta upp faktureringen av medlemsavgifterna för årets första halvår från den 2 april 2020 till den 1 juni 2020.

 5. Skapa användarkonto och logga in

  Webbsida

  För att komma åt allt material som ligger bakom inloggning här på Installatörsföretagens webbplats behöver du vara medlem eller kund hos oss, samt ha ett webbanvändarkonto. Här går vi igenom steg för steg hur du skapar ett sådant konto.

 6. Snart skickas medlemsfakturan ut

  Nyhet

  I början av april skickas medlemsfakturan, som gäller medlemsavgiften för första halvåret 2020, ut till våra medlemsföretag. Som medlem i Installatörsföretagen betalar du en årsavgift för medlemskapet i Installatörsföretagen, i Svenskt Näringsliv och i din regionala förening.

 7. Vi vill veta vad du tycker

  Nyhet

  Varje år frågar vi på Installatörsföretagen dig som medlem vad du tycker om vår verksamhet och ditt medlemskap. Vi gör det för att kunna utveckla verksamheten, leverera medlemsnytta och bygga ett starkt varumärke. Årets medlemsundersökning pågår under perioden 10-31 mars 2020.

 8. Riktlinjer medlemskap pdf

  Dokument

  Riktlinjer medlemskap version 1.0

 9. Har ditt företag gamla aktiva fullmakter

  Nyhet

  Flera medlemsföretag verkar ha gamla aktiva fullmakter med flera olika försäkringsförmedlare. En del fullmakter är så pass gamla att företaget har glömt bort att de finns. Generellt sett gäller en fullmakt fram till det att den sägs upp – om det inte finns ett slutdatum förstås.

 10. Instruction membership in Föreningen Installatörsföretagen pdf

Föregående sida Du är på sidan 2 av 10 Nästa sida