Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

83 träffar

 1. Snart är nya Säker El här – så påverkar det dig

  Nyhet

  Säker El migreras från version 2.0 till version 3.0. Det gör att tjänsten ligger nere fredag 3 maj till måndag 6 maj. Därefter kommer alla användare kunna logga in som vanligt med sina vanliga användarkonton. Här förklarar vi mer.

 2. Nytt beslut i Easee-ärendet

  Nyhet

  Elsäkerhetsverket har den 19 april 2024 fattat ett nytt beslut i Easee-ärendet. Beslutet innebär att åtgärder inte behöver genomföras på redan installerade laddboxar av modellerna Easee Home och Easee Charge.

 3. Försäljningsförbud för Easee laddboxar

  Nyhet

  Elsäkerhetsverket har under 2022-2023 genomfört ett projekt där vanligt förekommande laddboxar granskats. Projektet har resulterat i olika beslut mot den norska tillverkaren Easee.

 4. Cybersäkerhet

  Webbsida Cybersäkerhet har blivit en allt mer påtaglig utmaning, drivet av både det globala säkerhetsläget och den ökade uppkopplingen av produkter och system.
 5. Installerar du solceller? Gör du rätt?

  Nyhet

  För att lyckas som solcellsinstallatör behöver du ha koll på helheten. Det handlar inte bara om att installera rätt, utan du måste veta vad du ska göra i alla led. Varmt välkommen till vår tredelade webbinarieserie kring solcellsinstallationer.

 6. Risker med solcellsinstallationer

  Nyhet

  Cecilia Axelsson, expert i elsäkerhet och installationsteknik, berättar i TV4 Nyhetsmorgon om olika exempel på felaktiga solcellsinstallationer.

 7. Vi medverkar i SVT

  Nyhet ”Oseriösa aktörer på marknaden” Cecilia Axelsson, expert på installationsteknik och elsäkerhet, i SVT
 8. Easee redovisar åtgärdsplan till Elsäkerhetsverket

  Nyhet

  I mars beslutade Elsäkerhetsverket om försäljningsförbud för laddboxarna Easee Home och Easee Charge. Myndigheten ställde då även krav på en åtgärdsplan för hur företaget avser hantera de brister som Elsäkerhetsverket slagit ner på.

 9. 4 av 5 solcellsinstallationer är felaktiga

  Nyhet

  En solcellsanläggning ska vara installerad på rätt sätt och ha inspekterats av en fackkunnig person innan den tas i bruk. Det är också ett krav för att få teckna en försäkring för solceller hos många försäkringsbolag. Men nu larmar försäkringsbolaget Länsförsäkringar om att flertalet anläggningar är felaktigt installerade

 10. Easee försäljningsförbud gäller i hela Europa

  Nyhet

  Elsäkerhetsverket beslutade den 14 mars om att lägga ett försäljningsförbud på två laddboxar från Easee. Men gäller förbudet bara i Sverige?

Du är på sidan 1 av 9 Nästa sida