Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

79 träffar

 1. Easee försäljningsförbud gäller i hela Europa

  Nyhet

  Elsäkerhetsverket beslutade den 14 mars om att lägga ett försäljningsförbud på två laddboxar från Easee. Men gäller förbudet bara i Sverige?

 2. Försäljningsförbud för Easee laddboxar

  Nyhet

  Elsäkerhetsverket har beslutat om försäljningsförbud för laddboxarna Easee Home och Easee Charge. Här samlar vi all information som rör ärendet och vi uppdaterar sidan löpande.

 3. Laddboxen Easee – det här har hänt

  Nyhet

  Vi har tidigare informerat om att Elsäkerhetsverket genomför en marknadskontroll mot den storsäljande laddboxen Easee Home och vad det innebär för dig som installatör. Här kan du läsa den senaste informationen.

 4. Regelforum: Ny samverkansgrupp inom installationssektorn

  Nyhet

  Nyligen samlades installationssektorn för att diskutera kommande samverkan för installationer inom samhällsbyggandets Regelforum. Där diskuterades bland annat myndighetskrav, en möjlig verifieringsmodell och remissvar. Den nya projektledaren Emma Hult (MP) passade på att presenterade sig och sitt nya uppdrag.

 5. "Man vill ha korta betalningsfrister i en lågkonjunktur"

  Nyhet

  I avsnitt 19 av Installatörspodden pratar vi om lågkonjunktur med fokus på juridiken. När vi nu går in i en lågkonjunktur är det viktigare än någonsin att du har koll på dina avtal och kunder.

 6. Elsäkerhetsverket granskar laddningsstationer från Easee

  Nyhet

  Elsäkerhetsverket genomför just nu marknadskontroll mot den storsäljande laddboxen Easee Home. De menar att den saknar jordfelsbrytare och tillräckligt DC-skydd. Elsäkerhetsverket kommer inom kort att fatta beslut som eventuellt kan innebära ett försäljningsförbud. Det här behöver du som installatör känna till.

 7. Ta hand om ditt ledningsnät pdf

 8. Bygga nytt eller bygga om pdf

 9. Beräkna kabellängd

  Webbsida På den här sidan hittar du beräkningar av fastighetsnät utifrån Fjärrmatning (PoE), även kallat Remote powering. Du hittar även information om vad du behöver tänka på när du ska beräkna kabellängd utifrån till exempel temperaturökningar och strömstyrka. Givetvis hittar du även vår räknesnurra för att beräkna kabellängd.
 10. Kommunikationsteknik

  Webbsida I takt med att mer och mer blir uppkopplat blir infrastrukturer för informationsöverföring allt viktigare. Det är grunden för att göra moderna fastigheter energieffektiva, trygga och bekväma. För att bygga upp dessa infrastrukturer används olika typer av nät byggda i olika typer av media så som koppar, fiber eller trådlöst.
Du är på sidan 1 av 8 Nästa sida