Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

81 träffar

 1. Cybersäkerhet

  Webbsida Cybersäkerhet har blivit en allt mer påtaglig utmaning, drivet av både det globala säkerhetsläget och den ökade uppkopplingen av produkter och system.
 2. Installerar du solceller? Gör du rätt?

  Nyhet

  För att lyckas som solcellsinstallatör behöver du ha koll på helheten. Det handlar inte bara om att installera rätt, utan du måste veta vad du ska göra i alla led. Varmt välkommen till vår tredelade webbinarieserie kring solcellsinstallationer.

 3. Risker med solcellsinstallationer

  Nyhet

  Cecilia Axelsson, expert i elsäkerhet och installationsteknik, berättar i TV4 Nyhetsmorgon om olika exempel på felaktiga solcellsinstallationer.

 4. Vi medverkar i SVT

  Nyhet ”Oseriösa aktörer på marknaden” Cecilia Axelsson, expert på installationsteknik och elsäkerhet, i SVT
 5. Easee redovisar åtgärdsplan till Elsäkerhetsverket

  Nyhet

  I mars beslutade Elsäkerhetsverket om försäljningsförbud för laddboxarna Easee Home och Easee Charge. Myndigheten ställde då även krav på en åtgärdsplan för hur företaget avser hantera de brister som Elsäkerhetsverket slagit ner på.

 6. 4 av 5 solcellsinstallationer är felaktiga

  Nyhet

  En solcellsanläggning ska vara installerad på rätt sätt och ha inspekterats av en fackkunnig person innan den tas i bruk. Det är också ett krav för att få teckna en försäkring för solceller hos många försäkringsbolag. Men nu larmar försäkringsbolaget Länsförsäkringar om att flertalet anläggningar är felaktigt installerade

 7. Easee försäljningsförbud gäller i hela Europa

  Nyhet

  Elsäkerhetsverket beslutade den 14 mars om att lägga ett försäljningsförbud på två laddboxar från Easee. Men gäller förbudet bara i Sverige?

 8. Försäljningsförbud för Easee laddboxar

  Nyhet

  Elsäkerhetsverket har beslutat om försäljningsförbud för laddboxarna Easee Home och Easee Charge. Här samlar vi information som rör ärendet och uppdaterar sidan löpande.

 9. Laddboxen Easee – det här har hänt

  Nyhet

  Vi har tidigare informerat om att Elsäkerhetsverket genomför en marknadskontroll mot den storsäljande laddboxen Easee Home och vad det innebär för dig som installatör. Här kan du läsa den senaste informationen.

 10. Regelforum: Ny samverkansgrupp inom installationssektorn

  Nyhet

  Nyligen samlades installationssektorn för att diskutera kommande samverkan för installationer inom samhällsbyggandets Regelforum. Där diskuterades bland annat myndighetskrav, en möjlig verifieringsmodell och remissvar. Den nya projektledaren Emma Hult (MP) passade på att presenterade sig och sitt nya uppdrag.

Du är på sidan 1 av 9 Nästa sida