Hoppa till innehåll

Solteknikdagen på flera orter

Solenergi

16 november 2023

Solenergi är ett område som växer fort. Det märker vi inte mist med tanke på de frågor som inkommer till oss, men även genom att vi nu har 1 700 medlemsföretag som arbetar med solcellsinstallationer. För att stötta dig som verkar i branschen har vi tagit fram konceptet Säker Sol. Vi genomför också vår populära Solteknikdag på flera platser.

- Solteknikdagen riktar sig till dig som verkar i solenergibranschen, men även till dig som planerar att ta dig in i den eller vill veta mer om de tekniska aspekterna. Förutom nya insikter och ökad kunskap inom området kommer du att få en inblick i Säker Sol, säger Cecilia Axelsson som är expert inom solenergi på Installatörsföretagen.

Solteknikdagen

I oktober genomförde vi en Solteknikdag på Elmässan i Stockholm. Evenemanget blev snabbt fulltecknat - intresset var emormt. Därför gör vi om det igen på fler orter.

Redan den 7 febriari kör vi Solteknikdage på Elmässan Syd i Malmö samt på den nya mässan Elmia Solar i Jönköping veckan därpå, den 13 februari.

Läs mer genom att klicka på de olika kalenderposterna nedan.

Under en halvdag ser vi till att öka kompetensen och kunskapen inom solenergiområdet. Missa inte någon av dessa fullspäckade eftermiddagar där vi samlar experter med spetskompetens under några intensiva timmar.

Säker Sol

Säker Sol och dess tillhörande verktyg har tagits fram som en helhetslösning för dig i solcellsbranschen. Vårt mål är att initiativet ska höja kompetensnivån i branschen, såväl som säkra kvalitén på utfört och kontrollerat arbete. En vinst för både dig som företagare och för slutkonsument. Det ska vara lönsamt att göra rätt.

Läs mer