Hoppa till innehåll

Ambassadör ger installationsbranschen en röst

Lönsamhet & företagande

22 februari 2022

Mötesplatsen Construction Summit är den nya ”byggarbetsplatsen” för branschen. Här behöver installatörernas röst bli hörd. Därför är Installatörsföretagens vice ordförande Theresa Östman en av ambassadörerna inför evenemanget den 24 mars.

Construction Summit är installation- och byggbranschens nya mötesplats. Målet är att tillsammans utveckla och skapa en ännu bättre bransch. Fokus kommer ligga på nätverkande, trendspaningar, konkreta verktyg och kreativa lösningar.

– För att skapa en bransch som är attraktiv även i framtiden måste vi engagera oss. Vi måste visa vilka möjligheter du som installatör har men också vad vi bidrar till. Vi gör skillnad för både människor och klimat, säger Theresa Östman VD på GF100 Rör AB och vice ordförande på Installatörsföretagen.

Theresa Östman är VD och delägare på GF 100 Rör AB. Företaget är specialiserade på VVS-arbeten i Enköping med omnejd. I över 60 år har företaget antagit utmaningen att få bidra till stadens utveckling.

Theresa blev vald till vice ordförande i Installatörsföretagen 2021 men har länge engagerat sig som både ledamot och deltagare i vårt utskott för kompetensförsörjning.

Change Makers inspirerar och motiverar

Ambassadörerna kallas Change Makers och har gemensamt att de är ledare och experter i branschen. De vill genom sitt engagemang inspirera och motivera andra att fortsätta väsnas tills vi har en trygg, jämställd och hållbar byggbransch.

Utöver Theresa Östman är följande ambassadörer för Construction Summit:

Mer om Theresa och Construction Summit

Installatörsföretagen är strategisk partner tillsammans med Byggcheferna och Byggföretagen.