Hoppa till innehåll

Möt oss på Building Sustainability 2021

Branschfrågor, Visa alla

23 november 2021

Den 30 november till 1 december pågår Building Sustainability 2021. En konferens om hållbart samhällsbyggande på Stockholm Waterfront. Vi är medarrangörer och finns naturligtvis på plats. Besök oss i vår monter eller lyssna till när Helen Aristondo Magnussonsom pratar om klimatdeklarationer.

Nytt för i år är att konferensen arrangeras i ett hybridformat där du antingen kan delta på plats eller via en digital plattform.

Oavsett om du väljer att delta på plats eller digitalt får du möjlighet att under två dagar ta del av intressanta föreläsningar, paneldebatter och samtal inom aktuella ämnen. Du kommer även att få tillgång till konferensinnehållet upp till en månad efter konferensen, vilket ger dig en unik möjlighet att ta del av alla våra plenum och parallella sessioner.

Lyssna på inspirerande hållbarhetsprofiler

  • Helen Aristondo Magnusson, energi- och hållbarhetsexpert på Installatörsföretagen pratar om klimatdeklarationer den 1 december kl 10.30.
  • Kate Raworth är en nationalekonom som fokuserar på att göra ekonomin lämplig för 2000-talets verkligheter genom en egen ekonomisk modell ”Doughnut Economics”. Ta del av hur den kan användas som ett verktyg för hållbar stadsplanering och beslutsfattande i både städer och näringsliv.
  • Rebecka Carlsson är hållbarhetsentreprenör. Hon delar med sig av sina tech-insikter från Singularity University och NASA och utforskar de spännande affärs- och utvecklingmöjligheter som uppstår när klimatomställningen och exponentiella teknologier möts.
  • Mark Watts är Executive Director för nätverket C40. Han ger oss en inblick i hur pandemin har påverkat och omformat möjligheterna att nå klimatmålen i städer runt om i världen. C40 är ett nätverk av världens megastäder som åtagit sig att ta itu med klimatförändringar.
  • Johan Kuylenstierna är ordförande för Klimatpolitiska rådet. Han visar på hur takten för klimatomställningen måste öka och lyfter hur samhällsbyggnadsbranschen är en nyckelspelare för att nå målet om ett fossilfritt samhälle.

Covidpass: för dig med fysisk biljett

För att medverka i arbetet att minska smittspridningen av covid-19 i samhället kommer besökare till Building Sustainability behöva uppvisa giltigt vaccinationsbevis vid ankomst till Stockholm Waterfront.

> Här hittar du information om hur du laddar ner ett vaccinationsbevis

Har du sedan tidigare laddat ner ett vaccinationsbevis, vänligen dubbelkolla så att det fortfarande är giltigt.

Anmälan

Sista anmälningsdag för en fysisk biljett har passerat, det går nu bara att anmäla sig att delta digitalt. Pris för att delta via den digitala plattformen är 4 950 kr exkl. moms.

> Läs mer och anmäl dig på evenemangets sida

Mer information

Stockholms stad och Sweden Green Building Council har samarbetat sedan 2012 och erbjudit konferensen Building Sustainability. Under åren har konferensen vuxit sig allt större tack vare våra trogna besökare och är idag nordens ledande konferens inom hållbart samhällsbyggande och hållbar stadsutveckling.