Hoppa till innehåll

Ta chansen och sök pengar att förverkliga din idé

Branschfrågor

04 juni 2021

Den 8 juni öppnar Smart Built Environment utlysningen Innovationsidén där man erbjuder finansiering för att utveckla idéer som kan leda till innovationer. För den som vill vässa sin idé inför ansökan erbjuds coachningsstöd.

I utlysningen kan små och medelstora företag söka finansiering för att arbeta vidare med idéer som handlar om digitalisering av samhällsbyggandet. Även större organisationer kan söka medel, men då ska det i ansökan framgå hur små och medelstora företag respektive små och medelstora kommuner kan dra nytta av resultaten.

Utlysningen omfattar cirka tre miljoner kronor och man kan söka maximalt 300 000 kronor. Minst 50 procent samfinansiering krävs och projekten kan som längst vara ett år. Sista ansökningsdag är den 7 september.

För den som vill vässa sin idé inför ansökan erbjuder Smart Built Environment coachningsstöd. Coachningen är en möjlighet att få sin idé prövad.

Webbinarier för mer information

Du kan anmäla dig till webbinarier där Innovationsidén och coachningsfunktionen presenteras.