Hoppa till innehåll

Nytt system för att leda ditt företag mot framgång

Branschfrågor, Visa alla

03 december 2019

Har du också känt behov av bättre ordning och reda i företaget? Önskat att du hade mer motiverade medarbetare? Eller känna dig mer säker när du ska svara på kundernas frågor kring kvalitet, miljö eller arbetsmiljö?

Om du svarar ja på någon av dessa frågor så kan du ha nytta av ett ledningssystem i ditt företag, säger Pär Lanner som är Installatörsföretagens expert på ledningssystem.

Nytt system – bara för dig som medlem

För att göra det enklare för dig som företagare har Installatörsföretagen nu lanserat IN Ledningssystem. Redan i basversionen får du förslag på ett komplett ledningssystem för ett installationsföretag som du kan anpassa till ditt eget företag. Du har hjälp av vägledningen till varje process i ledningssystemet. Vidare finns det tips och tolkningar till gällande ISO-standarder för kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöledningssystem. IN Ledningssystem är en exklusiv tjänst för dig som är medlem i Installatörsföretagen.

IN Ledningssystem utgör en del av Installatörsföretagens digitala plattform. Det innebär att du och dina medarbetare har tillgång till ledningssystemet via dator, mobil eller surfplatta. Ta gärna en titt på presentationsfilmen om IN Ledningssystem för att få en bild av tjänstens innehåll, tipsar Pär Lanner.

Presentationsfilm IN Ledningssystem (2:30 min)

För dig som även vill ha stöd för kompetenshantering och ärendehantering – i form av förbättringsförslag, avvikelser, kundsynpunkter och mycket annat – finns IN Ledningssystem Plus. Önskar du certifiera ledningssystemet för kvalitet, miljö och/eller arbetsmiljö så är det möjligt med tjänsten IN Q Certifiering. Mer information om de olika tjänstealternativen hittar du på:

Installatörsföretagens hemsida > Produkter och tjänster > IN Ledningssystem

- Hur kommer jag igång?

- Basversionen beställer du direkt på hemsidan, säger Pär Lanner. För anpassning av ledningssystemet använder du vägledningen i tjänsten. För de rätta handgreppen finns Hjälp och support i tjänsten.

För dig som inte har någon erfarenhet av ledningssystem kan det vara mycket värdefullt att gå introduktionskursen. Vill du säkerställa att komma i mål med ledningssystemet och avsluta med en certifiering går det att boka in en företagsförlagd utbildning och konsultation. Mer information om utbildningar kommer innan årsskiftet, avslutar han.

IN Ledningssystem

IN Ledningssystem är ett hjälpmedel för att leda och utveckla verksamheten för företag som arbetar med tekniska installationer.

  • Komplett ledningssystem
  • Aktuell
  • Stödjer certifiering

Pris

6900 kr/år

För 1 arbetsställe