Hoppa till innehåll

Är du installatör? Nu kan du föreläsa om ditt expertområde för potentiella kunder

Branschfrågor

10 oktober 2019

Är du expert inom energieffektivisering, smart styrning och optimering, energinytta av OVK eller något annat område inom energi? Då ska du ta chansen att föreläsa på något av EEFs seminarier.

Energieffektiviseringsföretagen, EEF, ger dig som installatör möjlighet att föreläsa på något av deras seminarier. Om du vill föreläsa ska du senast måndag 21 oktober 2019 fylla i formuläret som du hittar ni här.

EEF har skapat formuläret där du kan fylla i vilka områden du kan föreläsa inom och vilka län du kan tänka dig att besöka. EEF anordnar kontinuerligt seminarier om energieffektivisering för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt små och medelstora industriföretag.

Vi på Installatörsföretagen vill uppmana dig som medlemsföretag att delta på dessa seminarier och föreläsa om dina olika expertområden.