Hoppa till innehåll

IN Grossistprisfil tillgänglig - daterad 2022-01-03

Produkter och tjänster

03 januari 2022

IN Grossistprisfil har uppdaterats på grund av förändringar på priser och material från samtliga grossister, förutom Moel som har oförändrade priser från 2021-10-01.

Följande förändring har även skett i IN Grossistprisfil:

  • Grossistkod 03 Selga och 11 Storel – har tagits bort från filen.
  • Ny grossistkod för Rexel: 15
  • Ny registerbeskrivning – gäller från och med 3 januari 2022.
    Klicka här för att ladda ner registerbeskrivningen

OBS! I filen finns en del produkter med noll-pris, vilket är att betrakta som ”pris vid förfrågan”. Kontakta gärna din grossist för dagspris.

Klicka här för att komma till sidan där du laddar ner filen eller filerna

Observera att ifall filernas länkar har hänglås, då går det inte att ladda ner dem. Det beror på att du antingen behövar logga in men även ha abonnemang på tjänsten. Länkarna till filerna visas i grönt och utan hängslås då du är inloggad. Klicka på respektive länk för att starta nedladdningen.

Information till er som har Bidcon

För er som vill läsa in grossistkod: 15 Rexel, så behöver ni avvakta till Elecosoft släpper sin versions uppdatering 2022-1. Denna versions uppdatering kommer att finnas tillgänglig i februari.

För vidare frågor hänvisar vi till Elecosoft.

Information gällande Moel – Grossistkod 06

Vi fick precis information om att Moel inte uppdaterat några priser sedan 1 oktober då alla order efter den 12 januari ska läggas i Rexels system.

Då informationen nått oss så nära inpå uppdateringen, har vi inte haft möjlighet att göra några förändringar inför januarikörningen. Detta innebär att Moel fortfarande ligger kvar i januarifilen med priser från oktober som gäller fram till den 12 januari.

Här kan ni läsa mer information på Moels hemsida:

Moel blir Rexel, läs mer.

Vi kommer nu att göra anpassning i IN Grossistprisfil i och med denna förändring. Detta innebär att Moel (grossistkod 06) kommer att tas bort ur kommande prisfiler. Mer information kommer när detta är klart.