Hoppa till innehåll

2022

Lärare inom el vässar kompetensen

08 november 2022

Utbildning Uppskattad yrkeslärarkonferens bidrar till lärare och skolledares kompetensutveckling. Branschens medverkan uppskattades av skolorna som fick ta del av det senaste inom branschen, både teknik och elsäkerhetsfrågor.

Avtalsrörelsen 2023 på ingång!

08 november 2022

Arbetsgivarfrågor Snart är det dags att förhandla fram nya kollektivavtal, vilket berör alla våra medlemsföretag och era arbetstagare. Därför har vi redan nu lanserat vår avtalswebb, där kan du ta del av all information gällande våra kollektivavtalsförhandlingar.

Förslag: Så ger yrkesvux fler jobb och bättre integration

28 oktober 2022

Opinion Idag presenteras ett förslag på hur vi kan få en bättre yrkesvuxutbildning som kan bidra till fler jobb och bättre integration. Rapporten är en del av det reformarbete som bland andra Installatörsföretagen arbetat med under många år. Det är också den del av arbetet som h...

Installatörsföretagen lanserar ny webbplats

25 oktober 2022

Om Installatörsföretagen Inom kort kommer Installatörsföretagen lansera en ny webbplats på in.se. På den nya siten möts du av hög användarvänlighet med fokus på struktur, navigering och mobilanpassning. Webbplatsen kommer också få ny design och vara tillgänglighetsanpassad enligt branschstandard.

Dags att betala medlemsfakturan

24 oktober 2022

Medlemskap Sista dagen att betala medlemsfakturan är den 4 november. De företag som inte rapporterat in sina medlemsuppgifter för föregående år får avgiftsunderlaget uppräknat med 20 procent.

Har du reviderat din UE-förteckning?

24 oktober 2022

Arbetsgivarfrågor Byggnads genomför löpande kontroller av företags underentreprenörslista (så kallad UE-förteckning). Med anledning av det vill vi påminna dig om anmälan och revidering av UE-förteckningen till Byggnads.
Föregående sida Du är på sidan 4 av 19 Nästa sida