Hoppa till innehåll

Juni

Företagslärling inom kommunikation och säkerhet

20 juni 2022

Data/Tele Företagslärling är ett tvåårigt utbildningskoncept som riktar sig till vuxna som vill yrkesväxla och utbilda sig inom kommunikations och säkerhetsteknik. Utbildningen kombinerar praktiska och teoretiska studier både genom fysiska lektioner och på distans. Detta har blivi...

Nu har Behörig installatör fastighetsnät lanserats

15 juni 2022

Automation I förra veckan lanserades certifieringen Behörig installatör fastighetsnät. Du som installatör kan boka examination och efter godkända prov visa upp ett certifikat som intygar att du har den kunskap som krävs för att hantera ett modernt fastighetsnät.

Entreprenadindex vid prisreglering

10 juni 2022

Lönsamhet & företagande Med ständigt ökande materialpriser kan det vara svårt att få täckning för sina kostnadsökningar. På den här sidan berättar vi mer om hur du genom att aktivt arbeta med entreprenadindex kan få bättre täckning för ökade kostnader i specifika projekt.

Är ditt företag i behov av en företagslärling?

07 juni 2022

Utbildning Är ditt företag i behov av arbetskraft och ny kompentens? Då vill vi göra dig uppmärksam på att INSU hela tiden får förfrågningar från möjliga företagslärlingar som söker vill yrkesväxla till installationsbranschen.
Föregående sida Du är på sidan 2 av 3 Nästa sida