Hoppa till innehåll

November

När anställda snöar inne

16 november 2021

Arbetsgivarfrågor Stora mängder snö kan ställa till det. Det kan exempelvis innebära problem för arbetstagare att ta sig till sin arbetsplats. Men vad gäller egentligen när arbetstagare får det svårare än vanligt att ta sig till jobbet?

Entreprenadindex för oktober 2021

15 november 2021

Lönsamhet & företagande Entreprenadindex är ett opartiskt och objektivt verktyg för att mäta kostnadsutvecklingen för installationer. Uppgifterna kommer från SCB och vi levererar Entreprenadindex kostnadsfritt till dig som medlem runt den 15:e månaden efter. Här kan ni se den senaste statistiken.

LO och Svenskt Näringsliv överens om LAS

11 november 2021

Arbetsgivarfrågor LO:s styrelse och Svenskt Näringsliv är överens vad gäller anställningsskydd (LAS), omställning och studiestöd. Men även om LO ställt sig bakom LAS-överenskommelsen är det nu upp till varje enskilt fackförbund att ansluta sig till uppgörelsen eller inte.

ETG fyller tio år

10 november 2021

Utbildning ETG fyller tio år och konceptet ger bra resultat: nio av tio får jobb efter utbildningen. Under de år som elever utbildats enligt ETG-konceptet har oberoende utredningar och forskarrapporter visat att konceptet ger den effekt som parterna önskar.

Sveriges framtidstro bygger på en grund av cement

01 november 2021

Aktuellt Den 31 oktober löpte Cementas brytningstillstånd på Gotland ut. Det riskerar att slå hårt mot flera olika branscher – och hotar både klimatomställningen och tusentals svenska jobb. Regeringen måste omedelbart fatta de nödvändiga besluten som krävs för att stoppa krisen, ...
Föregående sida Du är på sidan 2 av 2