Hoppa till innehåll
Tjänsten Säker El kommer att uppgraderas från fredagen den 3 maj.

September

Första GDPR-fallet: sanktionsavgift på 200 000 kr

18 september 2019

Data/Tele Första GDPR-domen som har resulterat i en sanktionsavgift tillföll en skola. Datainspektionen (DI) utfärdade en sanktionsavgift på 200 000 kronor efter att de på försök satt upp en kamera för ansiktsigenkänning.

Köpa ny servicebil? Passa på innan årsskiftet

16 september 2019

Vid årsskiftet införs ännu tuffare krav kring Bonus-Malus, skattesystemet för bilar. Enligt beräkningar kan fordonsskatten höjas med genomsnitt 30 % under tre år för servicebilar/lätta lastbilar.

Solceller i fokus på Elmässan

11 september 2019

Installationsteknik Vill du veta mer om solceller? Eller höra vad som gäller just nu av ledande experter inom området? Hur som helst är detta en möjlighet du inte får missa. Du som besökare kommer att kunna ta del av ett gediget seminarieprogram där du får chansen att möta branschens absolu...

Ledningssystem för företag med tele- och säkerhetsverksamhet

10 september 2019

Data/Tele Uppdateringen av IN Ledningssystem innebär bland annat att det kommer att bli bättre anpassat företag som installerar tele- och säkerhetssystem. Framförallt med fokus på kraven för anläggarfirma för säkerhetssystem så som brand-, inbrotts- och utrymningslarm samt passage...

Visselblåsarfunktion för ID06

03 september 2019

Arbetsgivarfrågor Misstänker du av någon anledning att ett företag för oegentligheter med en koppling till ID06-systemet? E-posta då ett tips om det till ID06 Företagskontroll. Ditt tips hanteras med sekretess och din anonymitet är prioriterad.

Telerapport nu tillgänglig i light-version

02 september 2019

Data/Tele Inom teleområdet, det vill säga kommunikations- och säkerhetsteknik, sker stora förändringar. Teknikutvecklingen går snabbt och detta påverkar hela installationsbranschen – då alla produkter kopplas upp och interagerar med varandra.
Föregående sida Du är på sidan 2 av 2