Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

31 träffar

 1. Vilka kompetenser behöver installationsbranschen framöver

  Nyhet

  Omvärldens förändringar får konsekvenser för dig som arbetar i installationsbranschen. I vår färska rapport om "Framtidens kompetensbehov i installationsbranschen" reder vi ut vad branschen behöver för att möta och nyttja omställningen mot digitalisering, elektrifiering och energieffektivisering.

 2. Marknadsläget2021_hela_rapporten.pdf pdf

 3. Marknadsläget2021_fördjupning_EL.pdf pdf

 4. Marknadsläget2021_fördjupning_VENT.pdf pdf

 5. Marknadsläget2021_fördjupning_VS.pdf pdf

 6. Höstens konjunkturrapport är här

  Nyhet

  Installatörsföretagens tar fram konjunkturrapporter två gånger om året – och nu är Konjunkturrapporten för hösten 2019 här! Rapporten, som tagits fram i samarbete med analysföretaget Navet Analytics, visar på hur ett bra marknadsläge nu mattas av beroende på den lågkonjunktur som samhället i allmänhet, och branschen i synnerhet, står inför.

 7. Framtidens teleinstallationsmarknad - rapport pdf

 8. Projektering, service och funktion är nycklarna till framtidens affärer

  Nyhet

  Vi har tagit fram en rykande färsk rapport som fokuserar på utvecklingen av marknaden för teleinstallationsföretag fram till år 2025. Marknaden befinner sig i en svårbedömd transformationsfas. Dagens utveckling är på många sätt turbulent där aktörer från olika branscher söker nya positioner och affärsmöjligheter.

 9. Omvärld i förändring - en trendspaning för installationsbranschen pdf

  Dokument

  Klimatfokus tilltar, EU får större inflytande och globaliseringen ökar. Det ger i sin tur ökat intresse för energieffektivitet, elfordon och laddinfrastruktur. Där är några av de spaningar som vi på Installatörsföretagen gör när vi blickar framåt.

 10. Spännande trendspaning om installationsbranschen

  Nyhet

  I vår senaste omvärldsrapport finner du nyheter, trender och förutsättningar för installationsbranschen - kortfattat och överskådligt. Vad önskar kunderna, hur påverkas företagandet och hur gör vi affärer imorgon?

Du är på sidan 1 av 4 Nästa sida