Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

22 träffar

  1. Integritet och personuppgiftsinsamling

    Webbsida

    För Installatörsföretagen är personlig integritet något vi tycker är viktigt. Vi vill därför alltid eftersträva en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande.

  2. Datainspektionen byter namn till Integritetsskyddsmyndigheten

    Nyhet

    Den 1 januari 2021 bytte Datainspektionen namn till Integritetsskyddsmyndigheten (IMY). Företags eventuella hänvisningar till myndigheten i policys eller liknande behöver justeras från Datainspektionen till Integritetsskyddsmyndigheten.

  3. Dataskydd och integritet

    Webbsida

    I sin roll som arbetsgivare hanterar företag en rad olika personuppgifter i sin verksamhet. Inför, under och efter anställning blir olika integritetsfrågor aktuella. Dataskyddsförordningen, GDPR, är en viktig del av regelverket kring hur du som arbetsgivare får behandla arbetstagares personuppgifter.

  4. Är facket personuppgiftsbiträde till mitt företag i och med att jag lämnar uppgifter om mina anställda till dem?

    Fråga
  5. Hur får vi hantera uppgifter om våra anställdas eventuella fackliga medlemskap?

    Fråga
  6. Vad är en personuppgiftsincident och hur ska vi hantera sådana?

    Fråga
  7. Måste vi som arbetsgivare ta bort alla uppgifter om en före detta anställd så snart han/hon slutar?

    Fråga
  8. Hur ska vi hantera vår e-post enligt GDPR?

    Fråga
  9. Får du lämna ut era anställdas uppgifter till beställare eller kunder?

    Fråga
  10. När ska du inhämta de anställdas samtycke till personuppgiftsbehandling?

    Fråga
Du är på sidan 1 av 3 Nästa sida