Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

53 träffar

 1. Elsäkerhetsdagen på Elmässan

  Nyhet

  Under Elmässan i Stockholm den 19 oktober genomförs Installatörsföretagens elsäkerhetsdag 2022.

 2. Gruppförteckning

  Webbsida

  Vid varje elcentral ska det sitta en aktuell gruppförteckning, en lista, som beskriver vilka säkringar som är anslutna till vilka armaturer, vägguttag och apparater. Den är till för att underlätta vid felsökning och elarbeten. Innehavaren av elanläggningen är skyldig att se till att det alltid finns upprättat en aktuell gruppförteckning.

 3. Gör gruppförteckningen direkt i mobilen

  Nyhet

  Att upprätta gruppförteckningar har tidigare varit ett tidsödande, resurskrävande moment som ofta fördröjt projektavslut och gett missnöjda kunder – nu leverera vi lösningen så att du kan göra det på plats ute hos kunden direkt i mobilen!

 4. Förändringar i elteknikbranschen

  Webbsida

  För dig som är elkonsult eller fastighetsägare sker det i höst tre stora förändringar i elteknikbranschen. De ger dig nya möjligheter som rätt nyttjat kan stärka din verksamhet. Installatörsföretagen vill därför dela med sig av kunskap och konkreta verktyg för att möta morgondagens behov.

 5. Det här är Adam – anläggningssäkerhet

  Nyhet

  Anläggningssäkerhet handlar om att de elinstallationer som utförs åt innehavaren är säkra för person, husdjur och egendom. Därför har vi tagit fram ett koncept för detta där vi samlar all information som har med anläggningssäkerhet att göra; ADAM.

 6. Anläggningssäkerhet

  Webbsida Anläggningssäkerhet handlar om att de elinstallationer som utförs åt innehavaren är säkra för person, husdjur och egendom. Därför har vi tagit fram ett koncept för detta där vi samlar all information som har med anläggningssäkerhet att göra; ADAM.
 7. Installatörsföretagens elsäkerhetsdagar

  Nyhet

  Äntligen är det dags för våra elsäkerhetsdagar igen! Under hösten gör vi inte mindre än 20 stopp runt om i landet där vi bland annat har en workshop kring EvA samt informerar om de nya elsäkerhetsföreskrifterna som träder i kraft 1 december i år.

 8. EvA® är varumärkesskyddat

  Webbsida

  Elsäkerhet vid arbete, EvA® är ett av Installatörsföretagen varumärkesskyddat koncept i Europa. Detta för att du tryggt ska veta att om du exempelvis går en utbildning i EvA så handlar det om Installatörsföretagens koncept för elsäkerhet vid arbete.

 9. Elsäkerhet

  Webbsida

  Elektricitet spelar en avgörande roll i vårt samhälle. Det mesta är beroende av elektricitet för att fungera, från tillgången till rent kranvatten och parkbelysning till avbrottsfri elförsörjning på våra sjukhus.

 10. Elsäkerhet vid arbete

  Webbsida Elsäkerhet vid arbete omfattar de elrelaterade arbetsmiljörisker och säkerhetsåtgärder som elektriker och andra professionella utövare behöver hantera i sitt arbete. Detta innefattar alltså fler än elektriker. Detta har det tidigare reglerats genom en europastandard samt i Elsäkerhetsverkets föreskrift ELSÄK-FS 2006:1 – en föreskrift som nu har dragits in.
Du är på sidan 1 av 6 Nästa sida