Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

56 träffar

 1. Nytt Lageravtal 2020–2023

  Nyhet

  Nytt hängavtal för lagerverksamhet är på plats. Avtalet berör allmänna anställningsvillkor och löner och ska tillämpas för lager- och distributionspersonal inom framförallt elteknikbranschen. Lageravtalet gäller från den 1 november 2020 till och med 31 mars 2023.

 2. Avtalsnytt 2020 – information om det nya Tjänstemannaavtalet

  Webbsida

  Ett nytt Tjänstemannaavtal är nu på plats. Vi på Installatörsföretagen, tillsammans med Glasbranschföreningen, Maskinentreprenörerna, Måleriföretagen i Sverige samt Plåt & Ventföretagen, har tecknat ett nytt Tjänstemannaavtal med fackförbunden Unionen, Ledarna och Sveriges Ingenjörer.

 3. Digital avtalsinformation gällande Teknikinstallationsavtalet och Tjänstemannaavtalet

  Nyhet
  Vi på Installatörsföretagen höll den 17 december digital avtalsinformation gällandeTeknikinstallationsavtalet och Tjänstemmanaavtalet. Syftet var att berätta om de nya avtalen och förtydliga vad de innebär för våra medlemsföretag.
 4. Nytt Larm- och Säkerhetsteknikavtal

  Nyhet

  Ett nytt Larm- och Säkerhetsteknikavtal är på plats. Avtalet gäller från den 1 januari 2021 till och med 31 maj 2023.

 5. Avtalsnytt 2020 – information om det nya Larm- och Säkerhetsteknikavtalet

  Webbsida

  Ett nytt Larm- och Säkerhetsteknikavtalet är nu på plats. Vi på Installatörsföretagen har tecknat ett nytt Larm- och Säkerhetsteknikavtalet med de fackliga motparterna Svenska Elektrikerförbundet (SEF) och Service- och kommunikationsfacket (SEKO).

 6. Nytt Butiks- och Detaljhandelsavtal 2020–2023

  Nyhet

  Nytt hängavtal på detaljhandelsavtalet är på plats. Avtalet berör allmänna anställningsvillkor och löner för butikspersonal inom elteknik- och vvs- och kylbranschen, benämns som Butiks-/Detaljhandelsavtalet och gäller från den 1 november 2020 till och med 31 mars 2023.

 7. tjm-avtal-unionen-2020-bilaga-A.pdf pdf

  Tjänstemannaavtalet
 8. tjm-avtal-unionen-2020-bilaga-B.pdf pdf

  Tjänstemannaavtalet
 9. Nytt Tjänstemannaavtal på plats

  Nyhet Vi på Installatörsföretagen har ett nytt Tjänstemannaavtal på plats. Vi har, tillsammans med övriga arbetsgivarorganisationer på det gemensamma avtalsområdet, enats med fackförbunden Unionen, Ledarna och Sveriges Ingenjörer om ett nytt avtal på 29 månader. Löneavtalen med Ledarna och Sveriges Ingenjörer är fortsatt sifferlösa processlöneavtal. Avtalet med Unionen följer lönenivåerna enligt märket på 5,4%.
 10. Avtalsnytt 2020 – information om det nya Teknikinstallationsavtalet

  Webbsida

  Ett nytt avtal gällande Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl är överenskommet mellan oss på Installatörsföretagen och fackförbundet Svenska Byggnadsarbetareförbundet (Byggnads).

Du är på sidan 1 av 6 Nästa sida