Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

95 träffar

 1. EvA® är varumärkesskyddat

  Webbsida

  Elsäkerhet vid arbete, EvA® är ett av Installatörsföretagen varumärkesskyddat koncept i Europa. Detta för att du tryggt ska veta att om du exempelvis går en utbildning i EvA så handlar det om Installatörsföretagens koncept för elsäkerhet vid arbete.

 2. Arbetsplatsdialogen – verktyg från Prevent för att hitta tidiga tecken på ohälsa

  Nyhet

  Arbetsplatsdialogen är ett dialogstöd som tagits fram för att hitta tidiga tecken på ohälsa, både fysisk och psykisk. Fokus i metoden ligger på balans mellan arbetsliv och privatliv, kognitiv ergonomi och belastningsergonomi.

 3. Gå utbildning i att ta "det svåra samtalet"

  Nyhet

  Den 3 mars anordnar ALNA en utbildning i att ta ett samtal med en person du misstänker ha ett skadligt bruk eller missbruksproblem. Utbildningen tar bland annat upp strategier, frågeteknik, när samtalet ska ske och hur man bemöter reaktioner.

 4. Bra arbetsmiljö för montörer och driftpersonal pdf

 5. Arbetsmiljöskrifter

  Webbsida

  Installatörsföretagen har olika hjälpmedel som kan användas i det konkreta arbetet med arbetsmiljön. Det är broschyrer, skrifter, checklistor och andra informationskällor. Du kan ladda ner det mesta av materialet direkt från hemsidan, i vissa fall krävs att du är medlem och loggar in.

 6. Ny branschanvisning för elsäkerhet vid arbete

  Nyhet

  En ny branschanvisning har lanserats för att skapa trygga arbetsmiljöer ur ett elsäkerhetsperspektiv – EvA, Elsäkerhet vid arbete. Det är ett kraftfullt redskap för att nå målet om att ingen ska skadas av strömgenomgång och ljusbåge på sin arbetsplats.

 7. Beställning och kurser

  Webbsida Här kan du beställa branschanvisningen eller navigera dig vidare till vårt utbildningsbolag INSU, där du kan gå en kurs för att lära dig allt om EvA.
 8. Verktyg och mallar

  Webbsida Inloggning krävs. Som medlem har du tillgång till hela EvA-utbudet; webbmallar, utbildning och webbverktyget Säker El. Här hittar du mer information om våra verktyg och mallar.
 9. Är inte el din huvudsyssla?

  Webbsida Inloggning krävs. Reglerna kring elsäkerhet har förtydligats vid arbete i yrkesmässig verksamhet. Du som inte har el som huvudsyssla kan ändå omfattas.
 10. Fördjupad information om EvA

  Webbsida Här hittar du information om branschanvisningen såsom boken, webbmallar, Säker El och mycket annat. Vi hjälper dig som medlem att göra rätt.
Du är på sidan 1 av 10 Nästa sida