Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

108 träffar

 1. Certifieringar tele/data/säkerhet

  Webbsida

  Det finns ett antal olika certifieringar, auktorisationer med mera för att kunna bevisa sin kompetens inom olika områden. Eftersom dessa kan vara svåra att överblicka har Installatörsföretagen tillsammans med olika branschaktörer tagit fram en matris där vi sammanställt branschens tredjepartscertifieringar.

 2. Remissvar på Gemensamt ansvar - en modell för planering och dimensionering av gymnasial utbildning, SOU 202033.pdf pdf

 3. Gymnasieutbildningen behöver bli bättre

  Nyhet

  Gymnasieskolan behöver ses över för att möta behoven hos våra medlemsföretag. Det visar resurs- och dimensioneringsutredningen och Installatörsföretagen ställer sig positiva till många av de förslag som utredningen presenterar. I det remissvar som gemensamt lämnades in för installationsbranschen i fredags finns även egna förslag för att utveckla ett utbildningssystem som hjälper branschens små företag.

 4. Utbildning till industrielektriker

  Webbinarium: kurs 01 dec 2020 00:00 - 31 dec 2021 00:00
  Kalender

  Industrielektriker är ett bristyrke. Det är ett spännande, rörligt och varierande arbete och är ofta fritt inom ditt team. Med INSUs breda utbildning får du en unik ingång i en ny yrkesroll.

 5. De vann yrkes-sm i el och vvs

  Nyhet

  En guldmedalj innebär en plats i det svenska Yrkeslandslaget och rätten att titulera sig svensk mästare inom sin yrkesgren. Resultaten är här i vvs och el– vinnarna i yrkes-sm 2020 har korats.

 6. Webbutbildning Elrätt

  Webbsida

  Elrätt webbutbildning handlar om att utveckla affärerna genom att föreslå fler och smartare lösningar för kunderna. Genomför den direkt i din smartphone, läsplatta eller via datorn.

 7. Utbildningsavtal lockar arbetsmarknadsministern på besök

  Nyhet

  Den 30 september träffade statsrådet Eva Nordmark (S) Installatörsföretagen, Svenska Elektrikerförbundet (SEF) och utbildningsföretaget INSU. Arbetsmarknadsministern ville lära sig mer om det avtal som vi tecknat om utbildning under korttidspermittering med SEF. Mötet ägde rum hos INSU i Nyköping.

 8. Statligt stöd för utbildning under korttidspermittering från 1 januari 2021

  Nyhet

  Arbetsgivare som inför korttidsarbete ska kunna få statligt stöd för att vidareutbilda personalen. Stödet gör att dina chanser att behålla jobbet ökar, och arbetsgivaren får mer kunnig personal. Detta ger möjlighet till en återstart och gynnar hela Sverige.

 9. Vässa dina kunskaper inom VVS

  Nyhet

  Är du eller dina anställda yrkesverksam inom VVS-området och behöver kompetensutvecklas för att möta yrkesrollens framtida krav på digitala kompetenser? Då kanske utbildningen VVS-ingenjör 2.0 på Påhlmans handelsinstitut är intressant att gå.

 10. Välkommet förslag på förändringar för VVS- och fastighetsprogrammet

  Nyhet

  Skolverket förslår bland annat att VVS- och fastighetsprogrammet ska ha tydligare inslag av praktiska arbetsmoment i kombination med teori. Vi välkomnar förslagen och tror att de kommer att förbättra utbildningen.

Du är på sidan 1 av 11 Nästa sida