Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

150 träffar

 1. Frågor vi arbetar med

  Webbsida Genom vårt opinionsarbete skapar vi, tillsammans med medlemsföretagen, intresse och kunskap om vår bransch.
 2. Integritet och personuppgiftsinsamling

  Webbsida

  För Installatörsföretagen är personlig integritet något vi tycker är viktigt. Vi vill därför alltid eftersträva en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande.

 3. Skapa konto med BankID

  Nyhet

  För att kunna logga in på in.se behöver du skapa ett användarkonto. För dig som skapar konto efter den 23 juni är det med BankID, till skillnad från användarnamn och lösenord som det var tidigare.

 4. Arbeta hos oss

  Webbsida Vi som arbetar här har till uppgift att finnas i våra medlemsföretags vardag och arbeta för deras framtid. Vill du också det?
 5. Lyssna på Installatörspodden

  Nyhet

  Du har väl inte missat att Installatörspodden lanserades tidigare i år? Eller du kanske känner till den, men har av olika anledningar inte hunnit lyssna än? Nu när semestern närmar sig är det ett fantastiskt tillfälle att lyssna in. Här kan du läsa mer om de poddar som släppts i år.

 6. Våra öppettider i sommar

  Nyhet

  Sommar, sol och semestertider. Vi finns för dig hela sommaren. Så här har vi öppet i sommar.

 7. Nöjdare medlemmar i årets medlemsundersökning

  Nyhet

  Årets medlemsundersökning visar att du som medlem är nöjd med vad du får ut av ditt medlemskap. Framförallt lyfts medarbetarna på Installatörsföretagen fram. Som medlem tycker du också att vi bidrar till en positiv bild av installationsbranschen. Men självklart finns det också utrymme för utveckling för att ge ännu mer medlemsnytta.

 8. Poddnytt: Installatörspodden avsnitt 5

  Nyhet

  Nu har vi släppt det femte avsnittet av Installatörspodden. Lyssna till när experter diskuterar arbetsmiljö och säkerhet i installationsbranschen. Du hittar podden där poddar finns eller lyssna in här.

 9. IN stadgar 2021-05-27 pdf

 10. Årsstämman avslutad: Sänkta minimiavgiften permanentas

  Nyhet

  Även i år arrangerades Installatörsföretagens föreningsstämma digitalt. En lång rad medlemsföretag var uppkopplade för att tillsammans välja styrelsens ledamöter och fatta beslut i viktiga frågor.

Föregående sida Du är på sidan 2 av 15 Nästa sida