Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

135 träffar

 1. Anna-Maria E. Alsand

  Anna-Maria E. Alsand anna-maria.alsand@in.se Digital kommunikatör +46 8-762 75 43 Kommunikation
 2. Inkopplat uppmärksammas av Resumé

  Nyhet

  Vår YouTubekanal Inkopplat har fått prestigefull utnämning. En hedrande silverplats fick kanalen i tidningen Resumés ”månadens content” i december 2020. Vi är såklart överlyckliga och tacksamma för utmärkelsen.

 3. Johanna Carlsson

  Johanna Carlsson johanna.carlsson@in.se Receptionist, kontorsservice och medlemsadministratör 08-762 75 07 Medlem marknad och kontor
 4. Christoffer Hökmark

  Christoffer Hökmark christoffer.hokmark@in.se Pressansvarig 08-762 75 46 Kommunikation
 5. Arbeta hos oss

  Webbsida Vi som arbetar här har till uppgift att finnas i våra medlemsföretags vardag och arbeta för deras framtid. Vill du också det?
 6. Arbetsrättsjurist

  Webbsida

  Vi söker en arbetsrättsjurist till arbetsmarknadsavdelningen. Avdelningen täcker ett brett område - arbetsrätt, förhandlingar om nya kollektivavtal, löpande arbete med de fackliga motparterna, tvisteförhandlingar, lönebildning och arbetsmiljö. Till arbetet hör även att göra en relevant omvärldsbevakning och att delta i olika samverkansgrupper.

 7. Tack för i år!

  Nyhet

  Stort tack vill vi säga till alla våra medlemsföretag. Och i år gör vi det i toner. INchoir har samlats för att sammanfatta året i sång. Naturligtvis inspelat på ett digitalt och coronasäkert sätt. Sjung med!

 8. Nytt Larm- och Säkerhetsteknikavtal

  Nyhet

  Ett nytt Larm- och Säkerhetsteknikavtal är på plats. Avtalet gäller från den 1 januari 2021 till och med 31 maj 2023.

 9. Från tanke till beslut

  Webbsida

  Installatörsföretagen är spunnet ur två hundraåriga föreningar, men hur gick det egentligen till? När togs besluten om att krafterna skulle enas i den gemensamma organisationen Installatörsföretagen?

 10. Våra öppettider under helgerna

  Nyhet Under jul- och nyårshelgerna har vi avvikande öppettider. Här hittar du kontaktvägarna samt öppettider till vår medlems- och entreprenadjuridiska rådgivning under jul- och nyår. Vi önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!
Du är på sidan 1 av 14 Nästa sida