Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

149 träffar

 1. Fler positiva besked i regeringens budget

  Nyhet

  Idag lämnade regeringen över höstbudgeten till riksdagen. Installatörsföretagens har granskat förslagen i budgeten och vi har ställt frågor till två av våra experter.

 2. Höstbudgeten: Välkommet fokus på energieffektivisering

  Nyhet

  Idag presenterade regeringen ytterligare satsningar ur den kommande budgetpropositionen. Med satsningarna riktar regeringen välbehövligt fokus mot energieffektivisering. Dock kvarstår frågetecken kring satsningen på kompetensförsörjning.

 3. Larisa Saveleva

  Larisa Saveleva larisa.saveleva@in.se Ekonomiassistent + 46 8 762 75 13 Ekonomi och lön
 4. Enklare att förstå priset för en installation

  Nyhet

  Det underlättar för både dig och för konsumenten om det är enkelt att förstå priset för en installation. Om materialet ingår i priset för installationen är det en god idé att förklara vilka fördelar det har för konsumenten.

 5. Enklare att kontakta Installatörsföretagen

  Nyhet

  Den 15 september gör vi det enklare för dig som medlem att kontakta Installatörsföretagen. I vår strävan att förbättra vår tillgänglighet inför vi nu tonvalstelefon.

 6. Förebygg dålig arbetsmiljö – inspireras av Gilla Jobbet

  Webbinarium 28 okt 2021 09:00 - 28 okt 2021 11:30
  Kalender
  Gilla jobbet hjälper dig att skapa ett hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på din arbetsplats. Den 28 oktober har du möjlighet att medverka under ett digitalt webbinarium som fokuserar på vad vi har lärt oss under pandemin och hur du kan dra nytta av de erfarenheterna.
 7. Ekonomiassistent

  Webbsida Till Installatörsföretagen med kontor centralt i Stockholm söker vi en ekonomiassistent. Läs mer nedan och sök redan idag!
 8. Företagsrådgivare

  Webbsida Som företagsrådgivare är du Installatörsföretagens ansikte utåt och ger medlemsföretagen råd och stöd, samt företräder branschen med syfte att stärka medlemmarnas lönsamhet och utveckling. Ansök senast den 11 juni.
 9. I framtiden söker vi efter rätt förmågor

  Nyhet

  I Installatörspoddens sjätte avsnitt fokuserar vi på morgondagens installationsbransch. Hur kommer branschen förändras? Hur borde du som företagare tänka vid nyrekrytering? Och hur ska vi få in fler personer i branschen? Du hittar den där poddar finns.

 10. Frågor vi arbetar med

  Webbsida Genom vårt opinionsarbete skapar vi, tillsammans med medlemsföretagen, intresse och kunskap om vår bransch.
Du är på sidan 1 av 15 Nästa sida