Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

184 träffar

 1. Rickard Lindberg

  Rickard Lindberg rickard.lindberg@in.se Arbetsmiljöexpert +46703657245 Arbetsmarknad
 2. Ett nytt Huvudavtal är nu på plats

  Nyhet

  Arbetsmarknadens parter tecknade den 22 juni 2022 nya Huvudavtal som innebär ytterligare ändringar gällande bland annat anställningsskydd. Ändringarna ska tillämpas från den 1 oktober 2022. Installatörsföretagen är ett av de förbund som har valt att anta båda Huvudavtalen.

 3. Seminuarium almedalen

  Almedalen, Visby 05 jul 2022 08:00 - 05 jul 2022 08:50
  Kalender

  Höga energipriser, invasionen av Ukraina och klimatomställningen har satt ljuset på frågor som rör vår energiförsörjning. Vad krävs egentligen för att öka takten på investeringar i energieffektiviserande åtgärder?

 4. Sommar 2022

  Nyhet

  Snart är det dags för en härlig avkopplande semester för flera av oss. På Installatörsföretagen planerar vi sommarperiodens tillgänglighet enligt följande:

 5. Från medlemsfråga till Konkurrensverket

  Nyhet

  Medlemmarna lyfte problemet med konkurrens från kommunala energibolag för oss – och nu ligger frågan på Konkurrensverkets bord. Så kan vårt gemensamma arbete med att förändra oschysst konkurrens från offentliga aktörer sammanfattas.

 6. Så skyddar du din IT-miljö

  Nyhet

  Dataintrång och cyberattacker ökar i allt större utsträckning och drabbar även mindre företag. Skydda din IT-miljö är en guide och stöd som Teknikföretagen tagit fram till företags förebyggande säkerhetsarbete.

 7. H22: Klimatomställning i full satsning

  Nyhet

  Installatörsföretagen presenterade under en förmiddag en analys kopplat till kompetensförsörjning på ämnet klimatomställning framtagen av WSP, framfört av experter och entreprenörer utifrån nationellt och nordiskt perspektiv.

 8. Nytt system för administration av elektrikerlärlingar

  Nyhet

  Från och med den förste juni sker all lärlingsregistrering via ett nytt digitalt system, som kallas KUB. KUB står för Kvalitetssäkrad utbildning och systemlösningen bygger på samma plattform som VVS-lärlingarna registreras i.

 9. Ny lagändring för gymnasial utbildning

  Nyhet

  17 juni på eftermiddagen röstade riksdagen ja till propositionen om dimensionering av gymnasial utbildning för bättre kompetensförsörjning.

 10. Nordiska Vattenskadeseminariumet 2022

  Nyhet

  Nordiska Vattenskaderådet bjuder in till 2 dagars fullspäckat schema med seminarium i Oslo som fokuserar på hur kostnaderna för vattenskador i bostäder kan sänkas. Dessutom delas Stora Vattenskadepriset ut.

Du är på sidan 1 av 19 Nästa sida