Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

152 träffar

 1. Så blir gymnasiets yrkesutbildning mer relevant

  Nyhet

  Företagen har stora problem att hitta rätt kompetens. Särskilt stora är utmaningarna med att hitta medarbetare med gymnasial yrkesutbildning. Det finns därför stora behov av att reformera både gymnasieskolan och vuxenutbildningen i Sverige.

 2. Kontakta oss

  Webbsida

  Här hittar du adresser till våra kontor och kontaktuppgifter till alla våra medarbetare.

 3. Årsstämma Installatörsföretagen

  Digitalt 11 maj 2022 10:00 - 11 maj 2022 13:00
  Kalender

  Boka in den 11 maj för digtial årsstämma för Installatörsföretagen.

  Mer information kommer närmare.

 4. Elmässan syd

  Malmömässan 14 sep 2022 - 15 sep 2022
  Kalender

  Elmässan är en affärsarena med fokus på produktnyheter inom installation, belysning och fiber. Installatörsföretagens elsäkerhetsexpert finns på plats för att svara på elektrikerns klurigaste frågor.

 5. Digital kommunikatör, Stockholm

  Webbsida Vi söker en digital kommunikatör till Installatörsföretagens kommunikationsavdelning. Du skapar, redigerar och publicerar engagerande innehåll riktat till olika målgrupper - tillsammans med den övriga organisationen.
 6. Våra öppettider under helgerna

  Nyhet Under jul- och nyårshelgerna har vi avvikande öppettider. Här hittar du kontaktvägarna samt öppettider till vår medlems- och entreprenadjuridiska rådgivning under jul och nyår. Vi önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!
 7. Nytt poddavsnitt: "Gröna installationer ger en mer långsiktig dialog med kunden

  Nyhet

  Långsiktiga kunddialoger, medvetenhet kring återbetalningstiden för gröna installationer och hållbarhet i installationsbranschen. Så sammanfattas avsnitt tio av Installatörspodden.

 8. Nordbygg 2022

  Stockholmsmässan 26 apr 2022 - 29 apr 2022
  Kalender

  Nordbygg är norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och lockar vartannat år runt 50 000 besökare. Installatörsföretagen är samarbetspartner och du hittar våra experter både på scenen samt i vår monter på plats.

 9. God jul och gott nytt år!

  Nyhet

  Stort tack för i år vill vi säga till alla våra medlemsföretag. Och precis som förra året gör vi det i toner. INchoir har återigen samlats för att sammanfatta 2021 i sång. Naturligtvis inspelat på ett digitalt och coronasäkert sätt. Sjung med!

 10. Mariam Storozjik

  Mariam Storozjik mariam.storozjik@in.se Receptionist och kontorsansvarig 08-762 75 03 Ekonomi och intern verksamhetsutveckling
Du är på sidan 1 av 16 Nästa sida