Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

177 träffar

 1. Beräkningsfiler

  Webbsida

  Här finner du som är företagare och arbetsgivare beräkningsmallar som du behöver i din vardag! Beräkningsfilerna riktar sig främst till dig som arbetar på ett mindre eller medelstort installationsföretag.

 2. Affärsmöjligheter för installatörer och förbättringsmöjligheter för klimatet

  Nyhet

  I Installatörspoddens tredje avsnitt dyker vi ner kring ämnet energieffektivisering. Lyssna till när tre energiexperter för samtal kring energieffektivisering i allmänhet och IMD i synnerhet. Podden finns där poddar finns.

 3. Coronaviruset

  Webbsida

  För dig som medlem har Installatörsföretagen sammanställt information med anledning av coronaviruset, covid-19. Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

 4. Arbetsrättsliga åtgärder

  Webbsida

  När marknaden sviktar kan det bli aktuellt att vidta vissa arbetsrättsliga åtgärder. Av olika anledningar kan det vara bra att ha koll på dessa redan innan verksamheten sätts på prov i pandemitider.

 5. Marknadsläget2021_fördjupning_EL.pdf pdf

 6. Marknadsläget2021_fördjupning_VENT.pdf pdf

 7. Marknadsläget2021_fördjupning_VS.pdf pdf

 8. Marknadsläget2021_hela_rapporten.pdf pdf

 9. Entreprenadindex för mars 2021

  Nyhet

  Entreprenadindex är ett opartiskt och objektivt verktyg för att mäta kostnadsutvecklingen för installationer. Uppgifterna kommer från SCB och vi levererar Entreprenadindex kostnadsfritt till dig som medlem senast den 15:e månaden efter. Här kan ni se den senaste statistiken.

 10. Entreprenadindex mars 2021 El och VVS pdf

Du är på sidan 1 av 18 Nästa sida