Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

192 träffar

 1. Vad gäller vid sena eller uteblivna leveranser av material?

  Nyhet

  Många medlemsföretag har på senare tid drabbats av sena eller uteblivna leveranser av material. Denna text beskriver vad du som entreprenör bör tänka på om du drabbas av leveransstörningar.

 2. Cementkrisen

  Webbsida

  Om kalkbrytningen i Slite stoppas kommer Sverige på sikt att få cementbrist. Cementbrist kan i sin tur leda till omfattande byggstopp. Något som skulle drabba hela bygg- och installationsbranschen hårt.

 3. Nya ID06-kort kräver ny hårdvara

  Nyhet

  ID06 inför ny kortstandard. Med de nya korten kan man på sikt använda biometrisk avläsning. Det ökar säkerheten markant. För att avläsa de nya korten krävs en ny hårdvara.

 4. Entreprenadindex oktober 2021 El och VVS pdf

 5. Entreprenadindex

  Webbsida

  Entreprenadindex med bas 1 januari 2011 och E84 finns att ladda ner för dig som är medlem i Installatörsföretagen. Är du inte medlem hänvisar vi till www.entreprenadindex.se.

 6. Energieffektivisering i offentlig sektor

  Webbsida

  Vill du lägga grunden för ett långsiktigt samarbete med offentlig sektor? Kan ditt företag hjälpa fastigheter minska sin energiförbrukning? Då kan EnOff, en modell för upphandling av energieffektivisering i offentliga fastigheter, vara rätt för ditt företag.

 7. Rätt använd entreprenadindex ger trygghet

  Nyhet

  Är det svårt att kalkylera med eventuella kostnadsförändringar? Skriv in en klausul om indexreglering enligt entreprenadindex i dina avtal. Då kan både du och din kund vara trygga i att priset följer marknadens utveckling, oavsett upp- eller nedgång i kostnadsläge.

 8. Coronaviruset

  Webbsida

  För dig som medlem har Installatörsföretagen sammanställt information med anledning av coronaviruset, covid-19. Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

 9. Entreprenadindex för september 2021

  Nyhet

  Entreprenadindex är ett opartiskt och objektivt verktyg för att mäta kostnadsutvecklingen för installationer. Uppgifterna kommer från SCB och vi levererar Entreprenadindex kostnadsfritt till dig som medlem runt den 15:e månaden efter. Här kan ni se den senaste statistiken.

 10. Har du reviderat din UE-förteckning?

  Nyhet

  Byggnads genomför löpande kontroller av företags underentreprenörslista (så kallad UE-förteckning). Med anledning av det vill vi påminna dig om anmälan och revidering av UE-förteckningen till Byggnads.

Du är på sidan 1 av 20 Nästa sida