Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

143 träffar

 1. Elsäkerhetsexperten om den kommande regelförändringen

  Nyhet Cecilia Axelsson är elsäkerhetsexpert på Installatörsföretagen. En av de frågor som hon arbetar intensivt med just nu handlar om den föreskriftsförändring som sker kring elsäkerhet vid arbete i yrkesmässig verksamhet. Vi har därför ställt tre frågor på ämnet till Cecilia Axelsson.
 2. ETU

  Webbsida

  Har du en idé som kan rusta elteknikbranschen bättre för framtiden? Eller ett projekt på gång som skulle kunna gynna hela elteknikbranschen? Då kan du söka bidrag hos ETU Elteknikbranschens utveckling i Sverige AB.

 3. Viktig information om förändringar kring elsäkerhet vid arbete

  Webbinarium 29 okt 2021 10:00 - 29 okt 2021 11:15
  Kalender

  Vid månadsskiftet drar Elsäkerhetsverket in föreskriften och de allmänna råden kring elsäkerhet vid arbete. Föreskriften ersätts inte av nya regler, istället ska gällande arbetsmiljöregelverk tillämpas. Med anledning av detta bjuder vi in till ett webbinarium där du har möjlighet att ställa dina frågor direkt till våra experter.

 4. Processerna är nyckeln till branschens förändring och utveckling

  Nyhet

  Sättet vi bygger på idag kan få konsekvenser för vår planet längre fram. Hur ser förändringstakten inom samhällsbyggnadsbranschen ut idag och när kommer digitaliseringen på allvar förändra branschen? Det var några av de frågeställningar som diskuterades vid Nordic ConTech Talks senaste webbinar.

 5. Gör din och branschens röst hörd i Företagarpanelen

  Nyhet

  Svenskt Näringsliv har en företagarpanel som ligger till grund för deras regionala och nationella opinionsbildning. Hjälp oss att göra installationsbranschens röst och behov synlig genom att delta!

 6. I framtiden söker vi efter rätt förmågor

  Nyhet

  I Installatörspoddens sjätte avsnitt fokuserar vi på morgondagens installationsbransch. Hur kommer branschen förändras? Hur borde du som företagare tänka vid nyrekrytering? Och hur ska vi få in fler personer i branschen? Du hittar den där poddar finns.

 7. Installatörsföretagen följer utvecklingen av cementkrisen

  Nyhet

  Efter ett beslut i Mark- och miljööverdomstolen hotades Cementas kalkstensbrytning i Slite på Gotland. Regeringen har nu gett Cementa ytterligare åtta månaders möjlighet att fortsätta brytningen.

 8. Hur visar jag att priset är skäligt vid löpande räkning?

  Fråga Fråga: Vi har gjort ett arbete för en konsument men avtalade bara om ett timpris och nu menar kunden att de inte tänker betala hela vår faktura eftersom priset inte är skäligt.
 9. Nu lanseras ny branschstandard för inbyggnadsskåp

  Nyhet

  Vid dold rördragning används ofta inbyggnadsskåp (fördelarskåp) för att göra fogar åtkomliga och vattenskadesäkrade. Länsförsäkringars fokusgrupp Vatten har tillsammans med RISE, Säker Vatten och VVS-Fabrikanterna tagit fram en provmetod som lägger grunden för framtidens robusta fördelarskåp.

 10. Konferensen Building Sustainability 2021

  Stockholm Waterfront eller webbinarium 30 nov 2021 - 01 dec 2021
  Kalender

  Nordens ledande konferens om hållbart samhällsbyggande är tillbaka för femte gången, nu med Installatörsföretagen som medarrangör. Building Sustainability 2021 går av stapeln på Stockholm Waterfront den 30 november till 1 december.

Du är på sidan 1 av 15 Nästa sida