Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

124 träffar

 1. Konferensen Building Sustainability 2021

  Stockholm Waterfront eller webbinarium 30 nov 2021 - 01 jan 2022
  Kalender

  Nordens ledande konferens om hållbart samhällsbyggande är tillbaka för femte gången, nu med Installatörsföretagen som medarrangör. Building Sustainability 2021 går av stapeln på Stockholm Waterfront den 30 november till 1 december.

 2. Lansering av Vattenskaderapporten

  Webbinarium 21 maj 2021 09:00 - 21 maj 2021 10:00
  Kalender

  Var sker flest vattenskador och vilka är de största orsakerna till vattenskador i hemmen? Välkommen till lanseringsseminarium av Vattenskaderapporten den 21 maj.

 3. Affärsmöjligheter för installatörer och förbättringsmöjligheter för klimatet

  Nyhet

  I Installatörspoddens tredje avsnitt dyker vi ner kring ämnet energieffektivisering. Lyssna till när tre energiexperter för samtal kring energieffektivisering i allmänhet och IMD i synnerhet. Podden finns där poddar finns.

 4. Stora Legionelladagen sänds i Kunskapskanalen

  Nyhet Antalet fall av den dödliga bakterien legionella tycks öka, trots att möjligheterna att bygga bort smitthärdar är bättre än någonsin. För att sätta fokus på frågan arrangerade Installatörsföretagen och Säker Vatten Stora Legionelladagen den 15 april. Nu kan du se konferensen på UR Play.
 5. Hur beställa samhällsbyggnation digitalt?

  Webbinarium 19 maj 2021 13:00 -
  Kalender Beställare och utförare driver omställningen av samhällsbyggnadssektorn tillsammans. För att branschen ska digitaliseras krävs att fler vågar organisera och beställa digitalt. Om projektet är digitalt från början skapas också andra möjligheter under drifts- och underhållsfasen. Här får du inspiration och konkreta exempel.
 6. Nytt forskningsprojekt viktig framtidssatsning

  Nyhet

  Tillsammans med en rad organisationer bidrar Installatörsföretagen och Sveriges Elkraftsentreprenörer till ett nytt forskningsprojekt om energiomställning. Det treåriga projektet omfattar rapporter, seminarier och rundabordssamtal som alla ska belysa energisystemet ur en rad perspektiv.

 7. Kan individuell mätning och debitering gynna lönsamheten?

  Nyhet
  Sedan slutet av 2019 gäller den nya lagen om installation av IMD, individuell mätning och debitering. Nu har en förstudie utrett hur lagkravet skulle kunna användas för att skapa lönsamma lösningar som kombinaterar mätning och andra energieffektiviserande åtgärder.
 8. Energieffektivisering ökar mest – senaste nytt om konjunkturen i installationsbranschen

  Nyhet Efter ett utmanande 2020 avslutade installationsbranschen med att vända uppåt. Men pandemin fortsätter att påverka. Prognosen framåt visar på stora skillnader både geografiskt och inom branschens olika installationsslag.
 9. Installatörsföretagen bidrar till start av nya yrkesutbildningar

  Nyhet

  Redan i augusti startar de två utbildningarna isoleringsmontör och sprinklermontör i stadens regi. Installatörsföretagen har varit drivande i att påtala behoven och medverka i planeringen för att yrkesutbildningarna kommit på plats.

 10. Marknadsläget2021_fördjupning_EL.pdf pdf

Du är på sidan 1 av 13 Nästa sida